Classics

Pathé Classics

Classics

De mooiste filmklassiekers terug in de bioscoop!

 

The Godfather, The Shining, Terminator 2, Titanic, Alien, Top Gun. Dit is slechts een greep uit de klassiekers die Pathé de afgelopen jaren met succes heeft teruggebracht in de bioscoop. Geniet van iconische scenes, memorabele quotes en legendarische acteurs in klassiekers uit alle genres: thriller, horror, actie, drama, komedie en romantiek.

Altijd op de hoogte zijn van Classics bij Pathé of andere voorstellingen waar je geïnteresseerd in bent? Klik op de button om je interesses aan te geven en je ontvangt automatisch de mails waar je je voor aanmeldt.  
 <

Houd mij op de hoogte

The Exorcist the Director's Cut

'The Exorcist' van regisseur William Friedkin uit 1973 wordt wel engste film aller tijden genoemd. Een vernieuwde versie, The Director's Cut, die in 2001 werd uitgebracht, is meer dan elf minuten langer dan het origineel en bevat de legendarische 'Spider Walk'-scène.

Koop tickets voor 31 oktober

Coming to America - 30th Anniversary

Het is dertig jaar geleden dat Coming to America uitkwam. Daarom halen we hem in november terug naar de bioscoop! In deze comedy gaat Eddie Murphy als een Afrikaanse prins incognito naar het verre Amerika om op zoek te gaan naar een geschikte bruid.

24 nov 2018