Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Classics

Pathé Classics

Classics

De mooiste filmklassiekers terug in de bioscoop!

Back to the Future, Indiana Jones, Top Gun, Alien. Dit zijn slechts enkele filmklassiekers die Pathé de afgelopen jaren met succes heeft terug gebracht naar de bioscoop. Films die iedereen wel kent maar die je misschien nog nooit op het grote doek gezien hebt! Dankzij Pathé Classic beleef jij je favoriete films nog een keer op grootse wijze op het witte doek, met het mooiste beeld en het beste geluid. 

Tickets voor Pathé Classics zijn slechts €8,50 en je Pathé Unlimited abonnement is natuurlijk ook geldig. Hou deze pagina in de gaten voor de filmklassiekers die binnenkort te zien zijn bij Pathé.

The Godfather

Legendarische maffiafilm van regisseur Francis Ford Coppola over het imperium van de machtige familie Corleone.

Tijden en tickets

Gladiator

Episch spektakelstuk met Russell Crowe als generaal Maximus, die wordt gedegradeerd tot slaaf en zich als gladiator terugvecht naar Rome

Tijden en tickets

Rain Man

Tom Cruise schittert als een idealistische jonge wheeler-dealer wiens leven voor altijd veranderd wanneer hij ontdekt dat hij een autistische broer heeft (Dustin Hoffman, in een Best Actor Oscar-winnende uitvoering).

Tijden en tickets

The Silence of the Lambs

Een FBI-trainee wordt door haar chef aangesteld om de kannibalistische psychopaat Hannibal "the Cannibal" Lecter, te interviewen, in de hoop dat hij kan helpen de identiteit van een ongrijpbare seriemoordenaar te ontdekken.

Tijden en tickets

The Big Lebowski - 20th Anniversary

Vol met onvergetelijke personages en scènes, de veel geciteerde The Big Lebowski is een filmklassieker van Academy Award®-winnende filmmakers Joel en Ethan Coen.

Koop tickets voor 14 mei