Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Pathé Ballet

Pathé Pathé Ballet

Pathé Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet

Seizoen 2017-2018
Maar liefst acht keer kunt u genieten van de meest prachtige voorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet uit Moskou, waarvan er vier rechtstreeks via een satellietverbinding in uw Pathé bioscoop worden vertoond. Al ruim 200 jaar voert dit legendarische balletgezelschap het allerbeste ballet ter wereld uit.

U heeft nu de gelegenheid hier op het grote witte doek van te genieten; een unieke kans die u niet mag missen! Koop vandaag nog uw tickets online en beleef ballet alsof u er zelf in Moskou bij aanwezig bent.

Houd mij op de hoogte
Met uw Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Ballet of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.

Houd mij op de hoogte

Romeo and Juliet (2018) (live)

In Verona worden Romeo en Julia tot over hun oren verliefd op elkaar, terwijl hun rivaliserende families, de Montagues en de Capulets, in een bittere strijd zijn verwikkeld die eindigt in een hartverscheurende tragedie...

Koop tickets voor 21 januari

The Lady of the Camellias (2018)

Wanneer de jonge en naïeve Armand voor het eerst in Parijs is, blijft hij na zijn kennismaking met de prachtige en begeerlijke courtisane Marguerite Gautier betoverd achter. Deze ontmoeting is het begin van een gepassioneerde, maar gedoemde liefde...

Tijden en tickets

The Flames of Paris (2018) (live)

In de tijd van de Franse Revolutie vertrekken Jeanne en haar broer Jérôme vanuit Marseille naar Parijs om hun steentje bij te dragen aan de revolutie die de stad in haar greep heeft. Tijdens hun vrijheidsstrijd worden ze allebei verliefd...

Koop tickets voor 04 maart

Giselle (2018)

Als Giselle hoort dat haar geliefde Albrecht verloofd is met een andere vrouw, breekt haar hart en sterft ze in zijn armen.

Koop tickets voor 08 april

Coppelia (2018) (live)

Swanhilda merkt dat haar verloofde Franz gebiologeerd is door de knappe Coppélia die elke dag op haar balkon zit te lezen.

Koop tickets voor 10 juni