Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Ballet

Pathé Ballet

Pathé Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van beroemde gezelschappen.

Seizoen 2016-2017
Maar liefst zeven keer kunt u genieten van de meest prachtige voorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet uit Moskou, waarvan er vier rechtstreeks via een satellietverbinding in uw Pathé bioscoop worden vertoond. Al ruim 200 jaar voert dit legendarische balletgezelschap het allerbeste ballet ter wereld uit.

U heeft nu de gelegenheid hier op het grote witte doek van te genieten; een unieke kans die u niet mag missen! Koop vandaag nog uw tickets online en beleef ballet alsof u er zelf in Moskou bij aanwezig bent. Bekijk hieronder het programma van seizoen 2016-2017:

Pathé Ballet: The Golden Age

The Golden Age is een originele show met swingende jazzmuziek die een satirische kijk geeft op Europa in de bruisende jaren twintig.

Koop tickets voor 16 oktober

Pathé Ballet: The Bright Stream

Het Bolshoi Theatre barst uit zijn voegen van plezier en levenslust met deze briljante choreografie van Ratmansky.

Koop tickets voor 06 november

Pathé Ballet: The Nutcracker

Prachtige productie van Joeri Grigorovitsj in een magisch winterwonderland. Kerstmis zou niet compleet zijn zonder dit betoverende verhaal.

Koop tickets voor 18 december

Pathé Ballet: The Sleeping Beauty

Klassiek ballet in zijn zuiverste vorm. Dankzij de prachtige decors en kostuums beleeft u het sprookje van Perrault zoals u het nog nooit hebt gezien. Dit mag u niet missen!

Koop tickets voor 22 januari

Pathé Ballet: Swan Lake

Prima ballerina Svetlana Zacharova schittert als Odette naast Denis Rodkin als de sterke en gevoelige Siegfried.

Koop tickets voor 05 februari

Pathé Ballet: A Contemporary Evening

Voor één avond gaat het Bolshoi Ballet een gedurfde uitdaging aan met Frank Bridge Variations van Hans van Manen, Short Time Together van Sol León en Paul Lightfoot en Russian Seasons van Alexei Ratmansky.

Koop tickets voor 19 maart

Pathé Ballet: A Hero Of Our Time

Deze gloednieuwe productie van Joeri Possochov is een poëtische reis die alleen opgevoerd wordt in het Bolshoi Theatre en nu dus ook bij Pathé is te zien!

Koop tickets voor 09 april