Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Ballet

Pathé Ballet

Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet

Seizoen 2017-2018
Maar liefst acht keer kunt u genieten van de meest prachtige voorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet uit Moskou, waarvan er vier rechtstreeks via een satellietverbinding in uw Pathé bioscoop worden vertoond. Al ruim 200 jaar voert dit legendarische balletgezelschap het allerbeste ballet ter wereld uit.

U heeft nu de gelegenheid hier op het grote witte doek van te genieten; een unieke kans die u niet mag missen! Koop vandaag nog uw tickets online en beleef ballet alsof u er zelf in Moskou bij aanwezig bent.

Houd mij op de hoogte
Met uw Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Ballet of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.

Houd mij op de hoogte

Coppelia (2018) (live)

Swanhilda merkt dat haar verloofde Franz gebiologeerd is door de knappe Coppélia die elke dag op haar balkon zit te lezen.

Koop tickets voor 10 juni

La Sylphide (2018)

La Sylphide is een van de oudste nog overgebleven balletten en een pareltje in de stijl van de Deense choreograaf August Bournonville. Bournonville-expert Johan Kobborg brengt dit ultieme romantische meesterwerk opnieuw op de planken van het Bolshoi.

11 nov 2018

Don Quixote (2018)

Geïnspireerd door de heldenverhalen over dappere ridders gaan Don Quichot van La Mancha en zijn trouwe bediende Sancho Panza op avontuur, met als doel zijn ideale vrouw, Dulcinea, te ontmoeten.

2 dec 2018

The Nutcracker (2018)

Op kerstavond verandert de notenkrakerpop van Marie op magische wijze in een prins, en daarmee begint hun wonderbaarlijke avontuur. Deze kerstklassieker is weer terug op het majestueuze Bolshoi-podium voor een liveopname van dit tijdloze verhaal.

23 dec 2018

La Bayadère (2019)

De tempeldanseres Nikiya en krijger Solor worden tot over hun oren verliefd op elkaar, wat uitmondt in verzengende passie en moordintriges als de Radja en zijn dochter Gamzatti hun verboden liefde ontdekken.

20 jan 2019

The Sleeping Beauty (2019)

Prinses Aurora wordt op haar zestiende verjaardag vervloekt door de boze fee Carabosse en valt in een diepe slaap die honderd jaar duurt. Alleen de kus van een prins kan de betovering verbreken.

10 mrt 2019

The Golden Age (2019)

In de jaren twintig is het The Golden Age-cabaret een geliefde plek om 's avonds uit te gaan. De jonge visser Boris wordt verliefd op Rita.

7 apr 2019

Carmen Suite/Petrushka (2019)

Carmen, verwikkeld in een driehoeksverhouding, is gepassioneerder en meer vrijgevochten dan ooit. Deze passievolle eenakter van de Cubaanse choreograaf Alberto Alonso werd oorspronkelijk geschreven voor de legendarische prima ballerina Maya Plisetskaya van het Bolshoi.

19 mei 2019