Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Ballet

Pathé Ballet

Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet

Seizoen 2017-2018
Maar liefst acht keer kunt u genieten van de meest prachtige voorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet uit Moskou, waarvan er vier rechtstreeks via een satellietverbinding in uw Pathé bioscoop worden vertoond. Al ruim 200 jaar voert dit legendarische balletgezelschap het allerbeste ballet ter wereld uit.

U heeft nu de gelegenheid hier op het grote witte doek van te genieten; een unieke kans die u niet mag missen! Koop vandaag nog uw tickets online en beleef ballet alsof u er zelf in Moskou bij aanwezig bent.

Houd mij op de hoogte
Met uw Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Ballet of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.

Houd mij op de hoogte

The Flames of Paris (2018) (live)

In de tijd van de Franse Revolutie vertrekken Jeanne en haar broer Jérôme vanuit Marseille naar Parijs om hun steentje bij te dragen aan de revolutie die de stad in haar greep heeft. Tijdens hun vrijheidsstrijd worden ze allebei verliefd...

Koop tickets voor 04 maart

Giselle (2018)

Als Giselle hoort dat haar geliefde Albrecht verloofd is met een andere vrouw, breekt haar hart en sterft ze in zijn armen.

Koop tickets voor 08 april

Coppelia (2018) (live)

Swanhilda merkt dat haar verloofde Franz gebiologeerd is door de knappe Coppélia die elke dag op haar balkon zit te lezen.

Koop tickets voor 10 juni