Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Gay Night

nu in Gay Night

Tom of Finland

Tom of Finland

Achter de iconische tekeningen van Tom of Finland ligt het ongelooflijke verhaal van de Finse kunstenaar Touko Laaksonen, die beroemd werd met zijn homo-erotische potloodtekeningen van mannen in uniform. Lees meer ›

Koop tickets voor 02 mei

Nadie Nos Mira (ASFF)

Nadie Nos Mira (ASFF)

In a moving depiction of this vibrant city, director Julia Solomonoff’s touching feature presents a portrait of immigrant solitude. Nico faces the difficulty of finding not only a home but also himself amidst this indifferent metropolis. Lees meer ›

Koop tickets voor 30 mei

Pathé Gay Night

Pathé organiseert maandelijks een Gay Night.

Kom elke eerste woensdag van de maand genieten van voorpremières van de nieuwste gay films. Een half uur voor aanvang van de film ontvangen we je met een welkomstdrankje.

Bij Pathé De Munt krijg je na afloop van de film één 2 voor de prijs van 1 drankje in Taboo, Lellebel of Queers. Je maakt ook elke maand kans op één van de door de distributeur beschikbaar gestelde DVD pakketten.