Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Unlimited Night

nu in Unlimited Night

The Gringo

The Gringo

Harold, een hardwerkende maar ondergewaardeerde middlemanager (David Oyelowo), krijgt te horen dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een business trip in Mexico besluit hij zijn eigen kidnapping in scene te zetten om op die manier losgeld te eisen van zijn bedrijf. Lees meer ›

Koop tickets voor 12 maart

Pathé Unlimited (Gold) abonnees only!

Pathé Unlimited Night is een exclusieve en feestelijke avond, speciaal voor alle Pathé Unlimited (Gold) abonnees. Je ziet altijd een voorpremière van een topfilm die pas (veel) later in roulatie komt. Daarnaast ontvang je een gratis hapje en drankje voor tijdens de film.

Pathé Unlimited Night is alleen toegankelijk op vertoon van je Pathé Unlimited (Gold) pas. Kom ook en geniet samen met andere échte liefhebbers van de beste films!
 

Sfeerimpressie - clipje

Benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens een Pathé Unlimited Night? Bekijk dan hier het clipje van de avond met de film All Eyez On Me op maandag 12 juni 2017.