Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner Haarlem

Genieten van het Pathé Filmdiner Haarlem

Een avondje uit naar Pathé Haarlem wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner. Een heerlijk 3 gangen diner* voor een vaste prijs  bij één van de deelnemende restaurants en aansluitend naar Pathé Haarlem om lekker ontspannen te genieten van een film.

Rondom Pathé Haarlem liggen diverse restaurants en gezellige eetcafés waar je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijk diner. Met het Pathé Filmdiner heb je dus een perfect avondje uit!

Hoe werkt het?

  • Reserveer het Pathé Filmdiner bij één van de onderstaande restaurants via telefoon of e-mail.
  • U dient zelf voor de voorstelling te reserveren. Dit kan in Pathé Haarlem of via de Pathé lijn 0900-1458 (0,80 cent per minuut). 
  • Na betaling van het Pathé Filmdiner in het restaurant ontvangt u een Pathé Haarlem Filmdiner voucher waarmee u de gereserveerde filmtickets kunt betalen in Pathé Haarlem.
  • Na het diner levert u bij de kassa van Pathé Haarlem de voucher in onder vermelding van het eerder gekregen reserveringsnummer.
  • De gereserveerde tickets moeten uiterlijk tien minuten voor aanvang van de voorstelling zijn afgehaald aan de kassa van Pathé Haarlem
  • Let op! De Filmdiner vouchers zijn enkel in te wisselen bij Pathé Haarlem. Voor een 3D voorstelling wordt een toeslag gerekend, de Filmvouchers zijn niet te gebruiken bij evenementen.
De deelnemende restaurants BurgertjeBios:
Op slechts 30 meter lopen van Pathé Haarlem zit Rubens Burger. Elke dinsdag kan je daar gebruik maken van het Burgertjebios arrangement. Burger, Friet, Drankje + Filmticket voor maar €22,50. Zie www.burgertjebios.nl voor meer informatie.

*Voor € 32,50 een 2 gangen menu bij Jopenkerk, deze prijs is inclusief koffie of thee na.

Bereikbaarheid
Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en tarieven.

Eet smakelijk en een prettige voorstelling!