Snel tickets kopen

Genieten van het Pathé Filmdiner Delft

Genieten van het Pathé Filmdiner Delft

Een avondje uit naar Pathé Delft wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner! Voor een vaste prijs serveren de deelnemende restaurants een heerlijk diner. Hierbij is ook de prijs van het ticket inbegrepen! Door deze vaste prijs weet je precies waar je aan toe bent. Pathé Filmdiner is elke dag verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants.


Hoe werkt het?

Ga naar een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. 
Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Delft inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). Om te voorkomen dat een filmvoorstelling is uitverkocht, kun je de film vooraf reserveren via www.pathe.nl/reserveren.


Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant.
Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Het is belangrijk dat je de film vooraf reserveert, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. 
Via de Pathé klantenservice kun je gemakkelijk reserveren. Ga naar de Pathé klantenservicepagina, typ in de zoekbalk 'Filmdiner' in en er verschijnt vervolgens een uitleg met waar je kunt reserveren.

Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. In de loop van maandagavond staat het programma op deze website. Vanaf dat moment kun je dus reserveren.  


Deelnemende restaurants

 

Voorwaarden

  • Het Pathé Delft Filmdiner is een 3-gangen menu voor een vaste prijs.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief drankjes of andere extra’s.
  • Het Pathé Filmdiner is niet geldig op erkende feestdagen.
  • De Pathé Delft Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Delft voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.
 
Eet smakelijk en prettige voorstelling!