TARIEVEN INFORMATIE

 

TICKETPRIJZEN BIJ PATHÉ

De ticketprijzen van Pathé variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Pathé bioscoop die je bezoekt. De meeste Pathé bioscopen bieden overdag en op doordeweekse dagen verlaagde ticketprijzen aan.

Ga je naar 3D, IMAX, Dolby Cinema, 4DX,  ScreenX of een zaal met een bijzonder zitcomfort dan geldt hiervoor een ander tarief. In de filmagenda van jouw favoriete Pathé bioscoop kun je de voorstelling selecteren die je graag wilt bezoeken om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Let op: de voordeeltickets zijn niet van toepassing tijdens de kerstvakantie.

STUDENT DAY

Maandag is Student Day bij Pathé. Elke maandag kan jij als student voor maar 9,- naar de film. Let op: Pathé studententicket is alleen geldig in combinatie met een geldige collegekaart (mbo, hbo, universiteit) of met een CJP pas

STUDENT DAY
 

VOORDEELDAG

In Pathé Schiedam en Pathé Tilburg Stappegoor ga je iedere maandag voor slechts 6,50 per persoon naar de film. In Pathé Maastricht, Pathé Tilburg Centrum en Pathé Rembrandt Utrecht ga je iedere dinsdag voor slechts 6,50 per persoon naar de film. 

Voorwaarden:
  • Pathé Voordeeldag is geldig op iedere maandag/dinsdag (m.u.v. de kerstvakantie).
  • Niet geldig op Specials & Events.
  • De tarieven zijn exclusief toeslagen: 3D films: 1,50 / IMAX/4DX/Dolby Cinema/ScreenX: 3,00 / 4DX: 5,50 / 3D-bril: 1,75.

VOORDEEL MET JE STADSPAS

In verschillende steden kun je met korting naar de film met de stadspassen.

OOIEVAARSPAS

ROTTERDAMPAS


HAARLEMPAS

GELREPAS

MEEDOENREGELING

UPAS

EDE DOET MEE

'It's show time! - Oh! It's time!' - Toy Story (1995)