Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Fast & Furious Marathon
Release: 2017

Fast & Furious Marathon

Fast & Furious Marathon
 • Tijdsduur 585 minuten
 • Taalversie Engels, Nederlands ondertiteld
 • Projectie 2D
 • Genre Actie
 • Kijkwijzer
  • Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
  • Grof taalgebruik
  • Geweld

Ga op dinsdag 11 april naar de marathon van Fast & Furious. We vertonen achter elkaar deel 5, 6, 7 en uiteraard de nieuwste van de bekende franchise: deel 8.

Programma
Fast & Furious 5 - 16:15 – 18:25
Fast & Furious 6 - 19:00 – 21:10
Fast & Furious 7 - 21:30 – 23:47
Fast & Furious 8 - 00:01 – 02:11

Fast & Furious 5
Nadat ex-agent Brian O'Conner (Paul Walker) en Mia Toretto (Jordana Brewster) Dom Toretto (Vin Diesel) hebben helpen ontsnappen uit de gevangenis, zijn ze op de vlucht voor de politie.
Als ze uiteindelijk in Rio de Janeiro belanden moeten ze, om hun vrijheid terug te krijgen, nog één klus aannemen. Ze worden echter op de hielen gezeten door FBI-agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson), die alles op alles zet om Dom, Brian, Mia en hun team op te pakken...

Fast & Furious 6
Dom, Brian, en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw (Luke Evans).

Fast & Furious 7
Nadat ze Owen Shaw en zijn crew verslagen hebben, kunnen Dominic Toretto, Brian O'’Conner en de rest van de crew weer naar de Verenigde Staten terugkeren. Owens oudere broer, Ian Shaw (Jason Statham) is uit op wraak en brengt de levens van de hele crew in gevaar. Nadat ze horen van Hans dood, gaat de crew er op uit om de man die één van hun leden vermoordde te grazen te nemen, voordat hij zijn slag kan slaan.

Fast & Furious 8
Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Posters

Foto's