Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

De Autovakmannen
Release: 2017

De Autovakmannen

De Autovakmannen
  • Tijdsduur 90 minuten
  • Taalversie Nederlands
  • Projectie 2D
  • Specials Pathé DOCS
  • Kijkwijzer
    • Momenteel geen keuring

De kijker krijgt in de documentaire ‘De Autovakmannen’ een indringend maar ook vaak hilarisch kijkje achter de schermen in 9 verschillende autobedrijven waar veel aan de hand is.

Door alle nieuwe technologische ontwikkelingen lijken auto’s steeds meer te veranderen in een soort van rijdende computers. De manier waarop auto’s moeten worden onderhouden en gerepareerd verandert drastisch. De tijd van sleutelen met alleen een steeksleutel is voorbij. Ook de wensen van de klanten veranderen in rap tempo.

Hoe gaan de gepassioneerde autovakmensen daar mee om? In de documentaire ‘DE AUTOVAKMANNEN van filmmaker Gwen Jansen zie je hoe minister Schultz Van Haegen samen met de autobranche gebaande paden aan het verlaten is (of aan het pionieren is) om de komst van de zelfrijdende auto mogelijk te maken.

De ticketprijs voor deze voorstelling is 12,50 euro omdat je tevens een petfles frisdrank naar keuze ontvangt. Daarnaast is regisseur Gwen Jansen aanwezig om de documentaire te voorzien van een korte inleiding en is er gelegenheid om haar na de voorstelling enkele vragen te stellen.

Lees meer Toon meer

Posters

Foto's