Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

wePowder Freeride Film Festival
Release: 3 november 2017

wePowder Freeride Film Festival

wePowder Freeride Film Festival
  • Tijdsduur 360 minuten
  • Projectie 2D
  • Genre
  • Kijkwijzer
    • Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

Op vrijdag 3 november vindt alweer de negende editie van het Freeride Film Festival plaats. Hét filmfestival voor freeriders. Met de beste ski- en snowboardfilms, gave clinics en een dikke afterparty!

Deze alweer negende versie van het wePowder Freeride Film Festival mag je niet missen! Net als vorig jaar in het Pathé Tuschinski Theater. Kijk voor meer informatie op wepowder.nl.

Het Freeride Film Festival wordt georganiseerd door wePowder.nl en o.a. ondersteund door The North Face. Koop dus nu je tickets, zodat je niet achter het net vist!

LET OP: tickets dienen gekocht te worden om toegang te krijgen tot dit evenement. Tijdens het evenement (deze wordt in meerdere zalen georganiseerd) maakt het niet uit waar je gaat plaatsnemen. Er worden geen vaste plaatsen gehanteerd.

 Tijden en Tickets - Kies een stad

Vr 3 nov
18:00 Grote zaal
Pathé Tuschinski

Van 18:00 tot 00:00

Grote zaal

later

Tickets nieuwe speelweek

De speelweek van films bij de bioscopen van Pathé loopt van donderdag tot en met woensdag. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Het volledige programma van de nieuwe speelweek (vanaf elke donderdag) is vaak vanaf maandagavond verkrijgbaar.

Posters