Marilyn

Release: 7-10-2020

Marcos is een zeventienjarige arbeider die op een boerderij werkt. Hij ontdekt zijn seksualiteit in een vijandige omgeving. Van de andere jongeren in de stad krijgt hij de bijnaam Marilyn. Hij wordt het doelwit van zowel begeerte als discriminatie. Marcos voelt zich meer en meer in een hoek geduwd.

Extra informatie

Op woensdag 23 september zie je een speciale voorstelling voor Rotterdam Pride 2020 bij Pathé Schouwburgplein. 

Niet alleen zie je voor het allereerst de award-winnende film Marilyn, maar we vertonen ook de documentaire Father Figure van Bibi Fadlalla. Een kijkje in het leven van de Rotterdamse Guilliano die een Kiki House heeft opgericht. Wij zijn hartstikke trots dat wij deze mogen vertonen en deze mag je natuurlijk niet missen tijdens de Rotterdam Pride.

Father Figure: Wat betekent het om jong, zwart en gay te zijn in de wereld waarin we nu leven? Guilliano (26) is de oprichter van The Kiki House of Angels, een Vogue dansgemeenschap in Rotterdam. De meeste leden zijn jonge, zwarte homoseksuele mannen die in het dagelijks leven te maken hebben met racisme en uitsluiting. Deze poëtische collagefilm vertelt hun verhalen door het combineren van observerende scènes met Vogue danssequenties, grafische intermezzo’s en intieme interviews. Guilliano worstelt met de harde realiteit van het leven buiten zijn gemeenschap. Om te overleven in de buitenwereld moet hij bepaalde delen van zijn persoonlijkheid verbergen. Voguen biedt een tijdelijke ontsnapping, maar voor hoe lang?

Koop nu je tickets voor Marilyn en ontvang Stars!

0

Alle bioscopen (0 Geselecteerd)

Wis

Trailers en Foto's

0 video's
2 stills