Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Kuyt
Release: 21 september 2017

Kuyt

Kuyt
  • Tijdsduur 69 minuten
  • Taalversie Nederlands
  • Projectie 2D
  • Specials Pathé Sport
  • Kijkwijzer
    • Alle leeftijden
    • Grof taalgebruik

‘KUYT’ is een klassiek heldenverhaal. Dirk Kuyt keert na een lang verblijf in het buitenland terug naar zijn club. Waar andere voetballers op 36-jarige leeftijd er de brui aan geven, gaat hij terug naar Feyenoord, met maar één doel voor ogen: landskampioen worden.

Hoe blijf je overeind als voetbalheld, als alle ogen op je gericht zijn?
We volgen Kuyt in het turbulente seizoen naar het kampioenschap toe. En zien hoe hij achter de schermen worstelt met de last die hij op zijn schouders heeft genomen, omdat alle ogen op hem gericht zijn. Maar ook moet hij strijden om een plek in de basis te krijgen. De trainer, zijn voormalig Oranje-teamgenoot Giovanni van Bronckhorst heeft hem, in tegenstelling tot wat beloofd is, niet in de basis opgenomen. Dat doet pijn, en tegelijkertijd vergroot het de geldingsdrang van Dirk om als hij wordt opgesteld, het uiterste te bereiken. En dat doet hij ook, ook al gaat het niet altijd zoals hij wil.

De camera is er bij als hij vertrouwen tankt bij zijn vaste magnetiseur Henk de Gier. We zien hoe belangrijk zijn vrouw en zijn vier kinderen, zijn zus en zijn vrienden voor hem zijn. En zijn geloof. In het hoger, zichzelf, zijn medemens en in het doel waar hij voor strijdt. Daartegenover staat zijn eenzaamheid als het moeilijk gaat. Alles draait om hem, en met die druk moet hij leven.

Het is een zenuwslopende strijd, en Kuyt staat er midden in. De ontknoping van het seizoen vat eigenlijk alles samen, de emoties bij de één na laatste wedstrijd gaan heel diep. Bij de laatste wedstrijd volgt een miraculeuze apotheose, waar Kuyt de rol van de verlosser krijgt.

 Tijden en Tickets - Kies een stad

Do 21 sep 20:45 Uitverkocht
Pathé De Kuip

Van 20:45 tot 22:14

Nederlands

Uitverkocht

21:30
Pathé De Kuip

Van 21:30 tot 22:59

Nederlands

Za 23 sep
13:30
Pathé De Kuip

Van 13:30 tot 14:59

Nederlands

15:20
Pathé De Kuip

Van 15:20 tot 16:49

Nederlands

Zo 24 sep
10:00
Pathé De Kuip

Van 10:00 tot 11:29

Nederlands

later

Tickets nieuwe speelweek

De speelweek van films bij de bioscopen van Pathé loopt van donderdag tot en met woensdag. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Het volledige programma van de nieuwe speelweek (vanaf elke donderdag) is vaak vanaf maandagavond verkrijgbaar.

Posters

Foto's