Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Guardians Of The Galaxy Night
Release: 2017

Guardians Of The Galaxy Night

Guardians Of The Galaxy Night
 • Tijdsduur 259 minuten
 • Taalversie Engels, Nederlands ondertiteld
 • Projectie 2D, 3D
 • Genre Actie Avontuur Fantasy
 • Kijkwijzer
  • Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
  • Grof taalgebruik
  • Geweld

Tijdens de Guardians of the Galaxy Night zie je achter elkaar de eerste filmhit van Guardians of the Galaxy uit 2014 en de allereerste vertoning van Guardians of the Galaxy Vol. 2.

De Guardians of the Galaxy Night zal starten op de avond van woensdag 26 april en gaat over op de nacht van donderdag 27 april.

Het programma:
Guardians of the Galaxy - 21:45 tot 23:45
Guardians of the Galaxy Vol. 2 - 00:01 tot 02:01
Let op: de aanvangstijd en -datum bij de CineMec bioscopen verschilt. De Guardians Night daar start op donderdag 27 april om 18:50.

Guardians of the Galaxy
In deze eerste film zien we hoe onverbiddelijk jacht wordt gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill (Chris Pratt) die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Maar Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet.
Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal uiteenlopende vreemde vogels; Rocket (stem Bradley Cooper), een wapendragende wasbeer, Groot (stem Vin Diesel), een boommens, de dodelijke en mysterieuze Gamora (Zoe Saldana) en de door wraak gedreven Drax the Destroyer (Dave Bautista).

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Het team moet vechten om één te blijven terwijl zij samen het mysterie proberen te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader.

Posters

Foto's

}