Betaal bij Pathé nu ook met Apple Pay!


Betaal met Apple Pay bij Pathé!


Heb je een iPhone, iPad, Mac of Apple Watch? Dan maken we betalen vanaf vandaag nog makkelijker! Je kunt in onze app en op onze website, maar ook in onze bioscopen vanaf nu betalen met Apple Pay.

Wat is Apple Pay?
Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig je tickets mee kopen zowel online als via de pinterminals in onze bioscopen.

Hoe werkt Apple Pay?
Als je in de Pathé App of in de Safari browser op je iPhone, iPad of Mac een aankoop doet, kun je Apple Pay gebruiken zonder eerst een account aan te maken of lange formulieren in te vullen. En met Touch ID op MacBook Air en MacBook Pro betaal je sneller, makkelijker en veiliger dan ooit met slechts één gebaar. Je tikt op het plusteken om je ticket(s) toe te voegen aan Wallet. In de bioscoop houd je je Smartwatch of iPhone tegen de pinterminal en betaal je snel en veilig via NFC.

Privacy en beveiliging bij iedere betaling
Elke keer dat je iets koopt, maakt Apple Pay gebruik van een device-specifiek nummer en een unieke transactiecode. Je kaartnummer wordt dus nooit opgeslagen op je device of op de servers van Apple. En wanneer je betaalt, deelt Apple je kaartnummers nooit met de verkopende partij. Je betalingen blijven privé. Wanneer je betaalt met een bankpas, bewaart Apple Pay geen transactiegegevens die naar jou persoonlijk te herleiden zijn.