No Time To Die
No Time To Die

No Time To Die

Release: 12-11-2020

LET OP: Er is door MGM, Universal en de Bond-producenten besloten de James Bond-film No Time To Die internationaal uit te stellen naar 12 november aanstaande vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus.

Lees meer

Extra informatie

Er is door MGM, Universal en de Bond-producenten besloten de James Bond-film No Time To Die internationaal uit te stellen naar 12 november aanstaande vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus. Een belangrijke reden voor dit besluit is dat in China bioscopen gesloten zijn en dat daardoor James Bond in die regio veel bezoekers zou missen. Bij Pathé in Nederland zien we geen wijzigingen in de bezoekersaantallen ten opzichte van vorige jaren.
We vinden het uitstel van No Time To Die bijzonder vervelend voor onze bezoekers. Wij kijken samen met hen al tijden uit naar de 25ste James Bond-film. Wij kunnen uiteraard niets anders doen dan de producent hierin volgen.
Bezoekers die al tickets hebben gekocht, worden binnenkort door Pathé per mail geïnformeerd met de boodschap dat de tickets geannuleerd worden. In deze mail zullen we direct de mogelijkheid bieden om nieuwe tickets te kopen voor voorstellingen vanaf 12 november.
 

Koop nu je tickets voor No Time To Die en ontvang Stars!

0

Alle bioscopen (0 Geselecteerd)

Wis