Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

The Man With the Iron Fists
The Man With the Iron Fists
Loading the player...

The Man With the Iron Fists

Release: 2013
The Man With the Iron Fists

Quentin Tarantino presenteert The Man With the Iron Fists, een actie-avontuur geïnspireerd door kung-fu klassiekers en geschreven door RZA en Eli Roth

RZA, één van de belangrijkste leden van de hip-hop groep Wu-Tang Clan, debuteert als regisseur én leading man naast een internationale sterrencast bestaande uit o.a. Russell Crowe en Lucy Liu. In zijn eerste film combineert RZA verbluffende martial-arts gevechtsscènes met zijn eigen stijl.

The Man With the Iron Fists speelt zich af in het dorp "Jungle Village" in het 19e eeuwse China. De dorpssmit (RZA) krijgt hulp van een geheimzinnige vreemdeling (Russell Crowe) om de clan te stoppen die het dorp wil vernietigen.

Dit is een archief film

Pathé Publiek 1 ratings ›

5 van de 5 sterren
 • Genre: Actie, Avontuur
 • Duur: 90 minuten
 • Regisseur: RZA
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld
 • 2D