ONTDEK KONINKLIJK THEATER TUSCHINSKI

Vanaf maandag 22 april wordt de gevel van Koninklijk Theater Tuschinski uitgebreid gerenoveerd. Het monumentale pand bestaat al ruim 100 jaar als bioscoop. Om ervoor te zorgen dat bezoekers ook de komende 100 jaar kunnen blijven genieten van het iconische theater, wordt het pand nu zorgvuldig gerestaureerd. Dit met behoud van alle details uit de originele staat. De nadruk van de restauratie zal liggen op het voegwerk, de kozijnen, het koperwerk en ornamenten.

Geen zorgen dus… Koninklijk Theater Tuschinski blijft gewoon geopend gedurende de werkzaamheden.
   

EEN DIGITALE TOUR DOOR DE MOOISTE BIOSCOOP TER WERELD

 
 


EEN FYSIEKE TOUR DOOR DE MOOISTE BIOSCOOP TER WERELD

 

Audiotour door Koninklijk Theater Tuschinski

In 2021 is Theater Tuschinski uitgeroepen tot mooiste bioscoop ter wereld. Iedereen kan nu zelf een kijkje nemen in dit prachtige filmtheater. Deze rondleiding mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Amsterdam en is een leuke activiteit voor u de film induikt. Theater Tuschinski heeft nog een werkend filmorgel, welke een aantal keren per jaar gebruikt wordt voor begeleiding van zwijgende films of bij evenementen. Op zaterdagochtend is er vaak onderhoud aan het orgel en maakt u kans om tijdens een audiotour het orgel te zien én te horen!
 
Wanneer Dagelijks tussen 09:30 en 11:30 (onder voorbehoud van evenementen)
Duur 45 minuten
Taal Engels en Nederland
Kosten  € 11,50 p.p.BOEK EEN AUDIOTOURRondleiding met gids

Het is ook mogelijk de rondleiding onder begeleiding van een gids te doen. Dit is geschikt voor schoolklassen, bedrijfsuitjes en familiedagen.

Wanneer Op aanvraag (via: rondleidingen.tuschinski@pathe.nl). Groepen tot en met 15 personen betalen € 185. Elke extra persoon kost € 6,50. De maximale groepsgrote is 25 personen. Start voor 11:00 i.v.m. de dagelijkse filmprogammering.
Duur 90 minuten
Taal Engels en Nederlands