MEEDOENREGELING TILBURG


Pathé is aanbieder van de meeding regeling en je kan bij zowel Pathé Tilburg Centrum als Pathé Euroscoop Tilburg er gebruik van maken. Hiermee kun je voordelig naar de film van je eigen budget. 
 
Een reservering kan gemaakt worden via de Pathé klantenservice 088-51 52 000. Met het reserveringsnummer kunnen de tickets afgehaald worden bij de kassa van Pathé Tilburg Centrum of Pathé Euroscoop Tilburg. Daar zal het bedrag van het meedoenregeling budget worden afgeschreven.
Indien je na het maken van de reservering coronagerelateerde klachten hebt, dan kun je de reservering laten annuleren door de klantenservice. 


Voorwaarden Meedoenregeling bij Pathé Centrum en Pathe Euroscoop:
 • Het Meedoenbudget kan NIET gebruikt worden voor speciale evenementen, 60plus, vrijdag- of zaterdagavond na 18 uur en in de kerstschoolvakantie.
 • Tickets zijn alleen te reserveren via de klantenservice van Pathé (088 5152 000 of via https://www.pathe.nl/klantenservice) en zijn vervolgens af te halen aan de kassa van Pathé Euroscoop Tilburg of Pathé Tilburg Centrum. Haal de tickets 20 minuten voor aanvang van de film op.
 • Neem uw geldig ID en klantnummer mee. Het klantnummer staat op de brief van de gemeente. Zonder klantnummer en ID kunnen wij u niet helpen.
 • Per filmticket kunt u 1 F&B voucher kopen die inwisselbaar is voor een medium popcorn en een frisdrank naar keuze. (momenteel alleen nog bij Pathé Euroscoop Tilburg)
 • Voor een 3D bril betaalt u zelf 1,50 euro (niet mogelijk van het Meedoenbudget).
 
Ticket Pathé                                                                          € 6,50
Ticket Pathé 3D (+ zelf 1,50 euro bijbetalen )                       € 6,50
Ticket Pathé IMAX 2D (+ zelf 3,00 euro bijbetalen)              € 6,50 (alleen in Pathé Tilburg)
Ticket Pathé IMAX 3D (+ zelf 4,50 euro bijbetalen)              € 6,50 (alleen in Pathé Tilburg)
Popcorncombo                                                                   € 6,50  (momenteel alleen in Pathé Euroscoop mogelijk, later dit jaar zal dit ook mogelijk zijn in Pathé Tilburg)
 
Ga naar t-helpt.nl/meedoenregeling voor meer informatie over de Meedoenregeling.

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM:
 • Alle bezoekers (vanaf 13 jaar) zijn verplicht om een mondkapje te dragen als zij zich verplaatsen in onze bioscopen. Op de stoel in de zaal mag het mondkapje af. Onze medewerkers dragen altijd een mondkapje.
 • Samenstelling gezelschappen: Een aankoop is voor maximaal 4 personen, met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar en personen van eenzelfde huishouden.
 • Telefonisch reserveren is verplicht. Je krijgt een stoel toegewezen.
 • Voorafgaand aan je bezoek is het niet nodig om een negatieve coronatest te laten zien, bezoekers doen wel een gezondheidscheck.
 • Er zijn diverse hygiënemaatregelen en iedereen kan overal 1,5 meter afstand houden van elkaar.
 • Na aanvang van de hoofdfilm wordt er geen toegang meer verleend.