Een avondje uit naar Pathé Scheveningen wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner

Voor een vaste prijs kun je genieten van een heerlijk diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen. Rondom Pathé Scheveningen liggen diverse restaurants en gezellige eetcafés waar je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijk diner. Met het Pathé Filmdiner heb je dus een compleet avondje uit!

De restaurants

Hoe werkt het?

Kies een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Scheveningen inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). Het is verstandig om je film vooraf te reserveren, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. 
 

Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant. Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Via de reserveerlijn van Pathé reserveer je eenvoudig je tickets. Haal in de bioscoop je reservering af door je vouchers bij de kassa in te wisselen.

Naar de reserveerlijn
[image]

Deelnemende restaurants


Bereikbaarheid

Meer informatie over bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en tarieven vind je onderaan de bioscooppagina van Pathé Scheveningen
Voorwaarden
  • De prijs van het Pathé Filmdiner is exclusief drankjes of andere extra’s, tenzij anders vermeld.
  • De Pathé Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Scheveningen.
  • De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of voor evenementen. De voucher geeft recht op een zaalplaats bij Pathé Scheveningen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, Dolby Atmos, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.