Cinema at the Beach

 


Pathé en Sup & Surf Nijmegen organiseren Cinema at the Beach!


Op 22, 23 en 24 augustus 2024 vindt deze unieke filmbeleving plaats op het strand van de Lentse Plas in Nijmegen. Elke avond wordt er een film afgespeeld na zonsondergang. Tickets kopen? Dat kan via de website van onze partner Sup & Surf Nijmegen via de onderstaande button. 

Tickets kopen
 
 

BATMAN: THE DARK KNIGHT

22 augustus - 21:00 uur


Met de hulp van luitenant Jim Gordon en de toegewijde nieuwe openbaar aanklager, Harvey Dent, wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Dit drietal gaat in eerste instantie doeltreffend te werk, maar ze vallen ten prooi aan een opkomend meesterbrein, 'The Joker'. Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt de 'Dark Knight' steeds verder over de delicate grens tussen held en burgerwacht

Tickets
[image]

LION

23 augustus- 21:00 uur


Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar.


Tickets
[image]

BOHEMIAN RHAPSODY

24 augustus - 21:00 uur


Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.


Tickets
[image]