Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Tivoli en Cinema Leeuwarden Leeuwarden

Extra informatie Tivoli en Cinema Leeuwarden

Let op: tijdens het bestelproces zie je voor welke bioscoop je een ticket koopt. Dit staat vermeld achter de bioscoopnaam, inclusief het zaalnummer. Voorbeeld: Tivoli en Cinema Leeuwarden (Cinema 5).

Vanaf 19 april is er geen pauze meer in Tivoli en Cinema Leeuwarden zodat je ongestoord van de gehele film kunt genieten! 

ANDERE BIOSCOPEN IN DE BUURT

Tivoli en Cinema Leeuwarden

Bereikbaarheid
Auto
Parkeergarage Zaailand Parkeergarage Zaailand is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en ligt op 10 minuten loopafstand van Tivoli en Cinema Leeuwarden. In de ruime parkeergarage is praktisch altijd plek. De parkeergarage vindt u eenvoudig dankzij de vele routeborden richting de binnenstad. Op deze borden wordt ook aangegeven welke parkeergarage nog plek vrij heeft. Kijk voor de meeste actuele tarieven op www.parkeergaragesleeuwarden.nl
Adres Zaailand 5
Tarief € 2,50

Parkeergarage Oldehove Parkeergarage Oldehove ligt op 10 minuten loopafstand van Tivoli en Cinema Leeuwarden. In de ruime parkeergarage is praktisch altijd plek. De parkeergarage vindt u eenvoudig dankzij de vele routeborden richting de binnenstad. Op deze borden wordt ook aangegeven welke parkeergarage nog plek vrij heeft. Kijk voor de meeste actuele tarieven op www.parkeergaragesleeuwarden.nl
Adres Oldehoofsterkerkhof 3
Tarief € 2,50

OV
Openingstijden
Tivoli - maandag t/m vrijdag van 18.15 to 21.30 uur
Tivoli - weekend van 12.45 tot 21.30 uur
Cinema - ma, di, do van 14.30 tot 15.30 uur & van 18.15 tot 21.30 uur
Cinema - woe, vrij, za van 12.45 tot 21.30 uur
Cinema - zondag van 10.30 tot 21.30 uur
Algemene informatie
Stoelen 1.390
Zalen 9