Pathé High Tea & Film Tilburg

Pathé High Tea & Film Tilburg

Een middag uit naar Pathé Tilburg wordt extra leuk met Pathé High Tea & Film! Voor slechts € 36 geniet je van een heerlijke High Tea bij Mercure Bar. Hierbij is ook de prijs van het film ticket in begrepen!

Hoe werkt het?

  • Reserveer de Pathé High Tea & Film bij Mercure Bar minimaal 24 uur van te voren. Dit kan elke dag tussen 12 en 16:30 uur.
  • Geef bij Mercure Bar aan dat je gebruik wilt maken van de Pathe High Tea & Film en met hoeveel personen je wilt komen.
  • Geef ook eventuele allergieën of dieetwensen bij je reservering door, zodat hier optimaal rekening mee kan worden gehouden.
  • Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. In de loop van maandagavond staat het programma op de website. Vanaf dat moment kun je dus bij Pathé Tilburg reserveren.
  • Zorg dat je zeker twee uur voor aanvang van de film aanwezig bent bij Mercure Bar. Je betaalt de Pathé High Tea & Film in de Brasserie en je krijgt direct een voucher voor de film mee. In ruil voor deze voucher ontvang je bij de kassa van Pathé Tilburg je filmticket.
Deelnemende restaurants De Pathé Tilburg Filmvoucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen. Voor 3D-voorstellingen geldt een toeslag.

Eet smakelijk en prettige voorstelling!