Zomeractie: 2 maanden GRATIS Club Pathé Family met de code ZOMER. Lees hier de actievoorwaarden.

CLUB PATHÉ ACTIES

  • Doe mee met leuke winacties
  • Spaar stempels met spaaracties
  • Exclusief voor members

Als Club Pathé member staan er altijd een hoop toffe acties op jouw te wachten. Zo maak je regelmatig kans op tickets voor exclusieve evenementen en leuke goodies van jouw favoriete films. Daarnaast spaar je met de Club Pathé app al snel voor een volgend product of bezoek gratis. Scroll gauw verder voor een overzicht van alle actuele acties!

WINACTIES

WIN: DEADPOOL & WOLVERINE PREMIÈRE EVENT

Op 24 juli om 9:00 is de nieuwste Marvel film als eerste te zien in Pathé Spuimarkt tijdens het Deadpool & Wolverine Première event. Tijdens dit event zie je Deadpool x Wolverine anderhalf uur voor de officiële release en wordt Pathé Spuimarkt omgetoverd tot volledig Deadpool & Wolverine theater. Doe mee met de quiz in de Club Pathé app en win 2 tickets voor dit event!

Coming Soon

Binnenkort volgen er nog veel meer leuke winacties, dus blijf op het puntje van je stoel zitten. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle acties? Abonneer jezelf dan op de Pathé nieuwsbrief!

SPAARACTIES

Spaar mee in de app

Met Club Pathé kan je ook meedoen aan spaaracties waarmee je spaart voor korting of gratis producten. In de Club Pathé app vind je onder 'Alle Acties' jouw persoonlijke aanbod aan spaaracties.

Om stempels te sparen, scan je eenvoudig jouw digitale pas bij aankopen in de bioscoop of log je in met je Club Pathé account tijdens het online kopen van tickets. Een volle spaarkaart kan je verzilveren voor gratis producten of korting.


Om mee te doen aan spaaracties, download je de Club Pathé app.