CLUB PATHÉ ACTIES

  • Doe mee met leuke winacties
  • Spaar stempels met spaaracties
  • Exclusief voor members

Als Club Pathé member staan er altijd een hoop toffe acties op jouw te wachten. Zo maak je regelmatig kans op tickets voor exclusieve evenementen en leuke goodies van jouw favoriete films. Daarnaast spaar je met de Club Pathé app al snel voor een volgend product of bezoek gratis. Scroll gauw verder voor een overzicht van alle actuele acties!

WINACTIES

Coming Soon

Binnenkort volgen er nog veel meer leuke winacties, dus blijf op het puntje van je stoel zitten. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle acties? Abonneer jezelf dan op de Pathé nieuwsbrief!

Argylle winactie

Kan jij geen genoeg krijgen van het verhaal van de nieuwe film Argylle? Dan is deze actie helemaal voor jou! Speciaal voor Club Pathé members geven wij 5 keer het boek 'Argylle' van Elly Conway weg!

SPAARACTIES

Spaar mee in de app

Met Club Pathé kan je ook meedoen aan spaaracties waarmee je spaart voor korting of gratis producten. In de Club Pathé app vind je onder 'Alle Acties' jouw persoonlijke aanbod aan spaaracties.

Om stempels te sparen, scan je eenvoudig jouw digitale pas bij aankopen in de bioscoop of log je in met je Club Pathé account tijdens het online kopen van tickets. Een volle spaarkaart kan je verzilveren voor gratis producten of korting.

Om mee te doen aan spaaracties, download je de Club Pathé app.

}