DE ULTIEME KERSTBELEVING

Winterfestijn bij Pathé

Van vrijdag 13 december tot en met zondag 29 december toveren we de Rooftop van Pathé Utrecht Leidsche Rijn om tot een prachtig Winterfestijn! Elke avond kun je kijken naar een nieuwe of klassieke film, zoals Frozen 2, La La Land en Star Wars: The Rise of Skywalker. Voor de film begint geniet je van een optreden van Bram Boender (winnaar van House of Talent), warme dranken en eten.

De Rooftop zal versierd zijn met kerstbomen, sneeuw en honderden lampjes. Ook brengt de Kerstman elke avond een bezoek aan het Winterfestijn. Om ervoor te zorgen dat je het niet koud krijgt, plaatsen we heaters en vuurkorven en delen we plaids uit!

Let op: nog niet alle films die je kunt zien zijn bekend. Tussen 6 en 13 december delen we alle films die tijdens het Winterfestijn te zien zijn. De films die nu nog ontbreken, zijn de klassiekers voor tijdens de feestdagen die je niet mag missen.

Een ticket kost 15 euro. Daarvoor krijg je een hapje, drankje, het optreden van Bram en natuurlijk de film. Zien we je dan?

Het programma van elke avond is:
18:30 uur: start inloop
19:00 uur: start programma

Let op: op 25, 26 en 28 december is er geen optreden van Bram. Een ticket is dan 11,00 euro.


 
image

Waar vind je Rooftop Cinema?