Films kijken onder de sterrenhemel

Pathé Utrecht Leidsche Rijn presenteert Rooftop Cinema! Afgelopen zomer hebben we films vertoond op ons unieke dakterras met een waanzinnig uitzicht over de skyline van Utrecht.

Heerlijk relaxed kon je genieten van een hapje en een drankje én natuurlijk van films in de buitenlucht. Van vette actie tot romantische comedy en van sci-fi tot drama, voor ieder wat wills. 

Altijd op de hoogte zijn van Rooftop Cinema of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent? Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.  
 
Houd mij op de hoogte
image

ONE AFTER 909: LIVE TRIBUTE TO THE BEATLES

Op 30 januari 1969 speelden The Beatles hun allerlaatste concert op het dak van het hoofdkantoor van Apple Inc., Savile Row 3 te London. De band speelde een set van 42 minuten, voordat de politie vroeg om het volume te temperen. Dit was de laatste keer dat The Beatles live te zien waren.

One After 909 heeft een gevarieerd maar pakkend programma in elkaar gezet voor het rooftop concert in Pathé Leidsche Rijn. Zij spelen een groot gedeelte van de originele Rooftopconcert songs uit 1969, en er is een avondvullend programma! Geniet op zaterdag 31 augustus van dit spectaculaire optreden op de rooftop bij Pathé Leidsche Rijn.

Koop tickets
 
image

Waar vind je Rooftop Cinema?