Zomeractie: 2 maanden GRATIS Club Pathé Family met de code ZOMER. Lees hier de actievoorwaarden.

HERBRUIKBARE BEKERS BIJ PATHÉ

Bij Pathé vinden het belangrijk om altijd te kijken naar verbeteringen die goed zijn voor de wereld. Hergebruik hoort hierbij. Vanaf 1 januari 2024 is het daarbij niet meer toegestaan om single use verpakkingen met plastic aan te bieden en daarom zijn we overgegaan op het gebruik van herbruikbare bekers!

Geniet jij graag van een kop Starbucks, een Swirl, Fanta Frozen of Coca Cola FreeStyle tijdens de film? Dan kun je hier vanaf nu de herbruikbare bekers voor gebruiken. Je vindt ze direct naast de Starbucks, Swirl, Fanta Frozen of Coca Cola FreeStyle apparaten in de shop en kunt de bekers na je voorstelling bij de zaal weer inleveren.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE HERBRUIKBARE BEKERS

MAG IK MIJN EIGEN HERBRUIKBARE BEKER MEENEMEN NAAR DE BIOSCOOP? 
Natuurlijk! Maar mocht je deze een keertje vergeten zijn dan bieden we altijd de mogelijkheid om een herbruikbare beker van Pathé te gebruiken, zodat jij alsnog van je favoriete drankje kunt genieten.

MOET IK STATIEGELD BETALEN VOOR DE BEKER? 
Nee, je hoeft niet extra te betalen voor de beker. We vragen je wel de beker weer in te leveren na de film, zodat we deze kunnen schoonmaken en weer kunnen hergebruiken.

IK VIND DE BEKER MOOI EN WIL HEM GRAAG MEE NAAR HUIS NEMEN. MAG DIT? 
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Het is wel mogelijk om in de All Stars shop te sparen voor de duurzame rCup Koffiebeker, die je natuurlijk ook altijd kunt gebruiken bij Pathé.

HOE WEET IK ZEKER DAT DE BEKER GOED WORDT SCHOONGEMAAKT? 
De bekers worden door een professioneel extern bedrijf gewassen volgens strenge voedselveiligheid standaarden. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken.

IN WELKE BIOSCOPEN VIND JE DE HERBRUIKBARE BEKERS? 
We gaan in al onze bioscopen gefaseerd over op het gebruik van herbruikbare bekers. Eind december 2023 zullen er geen papieren bekers met plastic coating meer te verkrijgen zijn in onze bioscopen.