PATHÉ AMSTERDAM NOORD

Een complete middag- of avond uit? Bij Pathé Amsterdam-Noord kan je naast film nog veel meer beleven. Bij Pathé kijk je in 12 moderne en zeer ruime zalen naar films met het beste beeld en geluid. Daarnaast is er natuurlijk een uitgebreid aanbod aan versnaperingen voor tijdens de film zoals heerlijke popcorn, een verfrissend drankje, een Swirls-ijsje of Starbucks koffie.
 
Maar er is nog meer te beleven:

SIR WINSTON FUN & GAMES

Alles wat je maar wenst voor een middag of avond vol plezier & spanning onder één dak bij Sir Winston Fun & Games. Verwacht héél véél plezier en entertainment bij Sir Winston Fun & Games en speel de populairste nieuwe video games, skill games en arcadespellen. En niet voor niets geven kinderen en ouders de voorkeur aan verjaardagen bij Sir Winston Fun & Games! Samen met diverse partners hebben we aantrekkelijke deals samengesteld voor alle leeftijden, feestgroottes en budgetten. 

HOLLYWOOD CAFÉ

Hollywood Café Amsterdam is een bijzondere plek voor een kopje koffie, een cocktail of een hapje eten. Maar stiekem ook heel leuk om gewoon een kijkje te nemen! In Hollywood Café Amsterdam komen verschillende beroemde taferelen uit bekende films samen op één plek. Plof neer en lounge als een VIP tussen jouw favoriete Hollywoodsterren terwijl je geniet van typisch Amerikaanse  gerechten en heerlijke cocktails!

 

image

GLOWGOLF AMSTERDAM-NOORD

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. GlowGolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een koel rondje golf. Het thema is " Muziek". Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en ontdekt de wereld van muziek vanaf de jaren 50 tot het heden! De golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan, gaat het jullie lukken?


DE BEREN

Je vindt dit gezellige restaurant nabij het gezellige winkelcentrum Boven 't Y aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Je bent bij de Beren welkom voor een heerlijke lunch, borrel of een uitgebreid diner.

 

BOULES BITES BAR

Een combinatie van Jeudeboules, Food, Drinks en gezelligheid in een Urban ambiance van 1100m2. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Kom jeu de boulen in een hip jasje onder het genot van een heerlijk (speciaal-) biertje, cocktails en streetfood. Grab your balls, it’s boules time!
image