KORTING MET DE GELREPAS

 

KORTING MET DE GELREPAS BIJ PATHÉ ARNHEM

Met de GelrePas kun je voor € 8,- of € 10,- naar een reguliere voorstelling bij Pathé Arnhem. De prijs van € 8,- voor een film is dagelijks geldig tot 18.00 uur voor een reguliere film. Na 18.00 uur is de prijs voor een reguliere voorstelling € 10,-. Voor 3D en IMAX (3D) voorstellingen betaal je een toeslag die alleen te betalen is met pin of giftcards. De Gelrepas is niet geldig i.c.m. andere kortingen.  

Je kunt met je Gelrepas tegoed alleen betalen voor het filmticket en dus niet voor toeslagen, 3D brillen en consumpties. Ook kun je alleen betalen wanneer je nog voldoende saldo op je Gelrepas hebt. Een gedeelte van je ticket betalen met resterende saldo op de Gelrepas is niet mogelijk. Als het saldo van je Gelrepas niet toereikend is kun je op vertoon van je pas een ticket betalen aan de kassa. De Gelrepas kan strikt persoonlijk gebruikt worden en er kan dus om een ID gevraagd worden. 

Met de Gelrepas is het niet mogelijk om online tickets te kopen of het nummer van je Gelrepas online in te voeren. Koop je tickets direct aan de kassa van de bioscoop. Wil je liever een reservering maken? Dat kan via de reserveerlijn. Neem vervolgens je reservering en Gelrepas mee naar de bioscoop. Aan de kassa van de bioscoop zal de korting worden verrekend.
 
RESERVEER NU
 
MEER INFO