Een avondje uit naar Pathé Zwolle wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner

Voor een vaste prijs kun je genieten van een heerlijk diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen. Rondom Pathé Zwolle liggen diverse restaurants en gezellige eetcafés waar je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijk diner. Met het Pathé Filmdiner heb je dus een perfect avondje uit!


Hoe werkt het?

Ga naar een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. 
Na betaling van je Pathé Filmdiner reserveert het restaurant een regulier filmticket (excl. toeslagen) bij Pathé Zwolle. 


Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant. Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen, op welk tijdstip en naar welke film je wilt gaan. De aangesloten restaurants maken dan ook gelijk een reservering voor je bij de gewenste film bij Pathé Zwolle.
 
Het is belangrijk dat je de film vooraf reserveert, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. Via de reserveerlijn reserveer je eenvoudig je tickets. Haal in de bioscoop je reservering af door je vouchers bij de kassa in te wisselen.

Deelnemende restaurants


Voorwaarden

  • De prijs van het Pathé Filmdiner is exclusief drankjes of andere extra’s, tenzij anders vermeld.
  • De Pathé Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Zwolle.
  • De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of voor evenementen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.

Eet smakelijk en een prettige voorstelling!