Een avondje uit naar Pathé Spuimarkt wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner

Voor een vaste prijs krijg je een diner en een bioscoopticket bij één van de deelnemende restaurants en kun je aansluitend naar Pathé Spuimarkt om heerlijk ontspannen film te kijken.

De restaurants

Hoe werkt het?

Kies een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Spuimarkt inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). Het is verstandig om je film vooraf te reserveren, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. 
 

Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant. Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Via de reserveerlijn van Pathé reserveer je eenvoudig je tickets. Haal in de bioscoop je reservering af door je vouchers bij de kassa in te wisselen.

Naar de reserveerlijn
[image]

Deelnemende restaurants

Voorwaarden
  • Het Pathé Spuimarkt Filmdiner is een 3-gangen menu vanaf € 24,50. In het weekend (vrijdag t/m zondag) kan er een toeslag worden gehanteerd.
  • Het Pathé Filmdiner is niet geldig op erkende feestdagen.
  • De Pathé Spuimarkt Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Spuimarkt.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief drankjes of andere extra’s.
  • De Pathé Spuimarkt Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, Dolby Atmos, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.