Een avondje uit naar Pathé Schouwburgplein wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner 


Voor een vaste prijs serveren de deelnemende restaurants een heerlijk diner. Hierbij is ook de prijs van het ticket inbegrepen! Rondom Pathé Schouwburgplein liggen diverse restaurants en gezellige eetcafé’s waar je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijk 3-gangen menu. Je filmticket is inbegrepen in de prijs. Met het Pathé Filmdiner heb je dus een perfect avondje uit!


Hoe werkt het?

Ga naar een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. 
Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Schouwburgplein inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). 


Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant.
Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Het is belangrijk dat je de film vooraf reserveert, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. Via de reserveerlijn reserveer je eenvoudig je tickets. Haal in de bioscoop je reservering af door je vouchers bij de kassa in te wisselen.


Deelnemende restaurants

  • Momenteel zijn er geen deelnemende restaurants voor het Filmdiner van Pathé Schouwburgplein. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

 

Voorwaarden

  • Het Pathé Filmdiner is een vast 3-gangen menu bij één van de deelnemende restaurants, voor een vaste prijs. Deze prijs is exclusief drankjes of andere extra’s.
  • De Pathé Schouwburgplein Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Schouwburgplein.
  • De Pathé Schouwburgplein Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.


Eet smakelijk en prettige voorstelling!