Een avondje uit naar Pathé Schouwburgplein wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner 

Voor een vaste prijs serveren de deelnemende restaurants een heerlijk diner, waarbij de prijs van je filmticket is inbegrepen! Rondom Pathé Schouwburgplein liggen diverse restaurants en gezellige eetcafé’s waar je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijk 3-gangen menu. Met het Pathé Filmdiner heb je dus een volledig avondje uit!

De restaurants

Hoe werkt het?

Kies een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Schouwburgplein inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). Het is verstandig om je film vooraf te reserveren, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. 
 

Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant. Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Via de reserveerlijn van Pathé reserveer je eenvoudig je tickets. Haal in de bioscoop je reservering af door je vouchers bij de kassa in te wisselen.

Naar de reserveerlijn
[image]

Deelnemende restaurants

  • Wagamama - Witte de Withstraat 83-85 - 010 236 2300 - wagamama.nl
Voorwaarden
  • Het Pathé Filmdiner is een vast 3-gangen menu bij één van de deelnemende restaurants, voor een vaste prijs. Deze prijs is exclusief drankjes of andere extra’s.
  • De Pathé Schouwburgplein Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Schouwburgplein.
  • De Pathé Schouwburgplein Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, Dolby Atmos, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.