Een avondje uit naar Pathé Groningen wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner

Een heerlijk diner voor een vaste prijs bij één van de deelnemende restaurants en aansluitend naar Pathé Groningen om lekker ontspannen te genieten van een film.

De restaurants

Hoe werkt het?

Kies een van onderstaande restaurants en reserveer voor het Pathé Filmdiner. Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Groningen inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). Het is verstandig om je film vooraf te reserveren, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. 
 

Hoe reserveer je?

Je kunt bij één van de deelnemende restaurants reserveren door te bellen naar het restaurant. Je geeft aan het restaurant door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Via de reserveerlijn van Pathé reserveer je eenvoudig je tickets. Haal in de bioscoop je reservering af door je vouchers bij de kassa in te wisselen.

Naar de reserveerlijn
[image]

Deelnemende restaurantsHoe lever je de voucher in?

Onderaan deze pagina zie je het programma van Pathé Groningen. Selecteer de voorstelling en volg de stappen in het bestelproces. Bij vouchercode vul je de code in van de verkregen filmvouchers.
Voorwaarden
  • Het Pathé Filmdiner is niet geldig op erkende feestdagen.
  • De prijs van het Pathé Filmdiner is exclusief drankjes of andere extra’s, tenzij anders vermeld.
  • De Pathé Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Groningen.
  • De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of voor evenementen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, Dolby Atmos, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag. 

Films bij Pathé Groningen