Een avondje uit naar Pathé Groningen wordt extra leuk met een Pathé Filmdiner


Een heerlijk diner voor een vaste prijs bij één van de deelnemende restaurants en aansluitend naar Pathé Groningen om lekker ontspannen te genieten van een film.


Hoe werkt het?

Ga naar een van onderstaande restaurants en geef aan dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.
Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Groningen inwisselen voor een regulier filmticket (excl. toeslagen). 

Het is belangrijk dat je de film vooraf reserveert, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. Via de reserveerlijn reserveer je eenvoudig je tickets. Haal in de bioscoop je reservering af door je vouchers bij de kassa in te wisselen.


Hoe lever je de voucher in?

Onderaan deze pagina zie je het programma van Pathé Groningen. Selecteer de voorstelling en volg de stappen in het bestelproces. Bij vouchercode vul je de code in van de verkregen filmvouchers.
 

De deelnemende restaurants:


Voorwaarden

  • Het Pathé Filmdiner is een menu bij één van de deelnemende restaurants, voor een vaste prijs. Deze prijs is exclusief drankjes of andere extra's.
  • De Pathé Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Groningen.
  • De Pathé Filmdiner Voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen.
  • Voor 3D voorstellingen, Dolby Cinema, Dolby Atmos, IMAX, 4DX en ScreenX geldt een toeslag.

Eet smakelijk en prettige voorstelling!