Oscars bij Pathe
Oscars bij Pathe

Oscars bij Pathe

Dit jaar zijn de Oscars weer terug bij Pathé! Een mooie manier om vlak voor de uitreiking van de meest prestigieuze filmprijzen enkele highlights te beleven op zondag 27 maart. Speciaal voor de fans daarom 3 prachtige, uiteenlopende films voor slechts €20 in totaal bij een Pathé bij jou in de buurt.

Lees meer

Extra informatie


The Worst Person in the World
In Joachim Triers originele spin op het liefdesverhaal en de coming-of-age, zit een vrouw in de knoop met alle grote levensvragen. Hilarische én emotionele momenten, overtuigende rollen en onweerstaanbare muziek; wordt dit de ultieme millennial-film?
 
Flee
In Flee zien we via animatie het onvertelde, persoonlijke verhaal van Amin. Zijn leven als een gevluchte Afghaan, die een nieuwe toekomst wil beginnen in Denemarken, laat je geen moment los. Een indrukwekkend, maatschappelijk verhaal met 3 Oscarnominaties.
 
Belfast
Alles aan Belfast klopt: van de kleurrijke introductie van de Noord-Ierse arbeidersstad met Van Morrison’s deuntjes tot de contrastrijke beelden van Buddy en zijn familie. Nostalgie, angst en toekomstdromen in Kenneth Branaghs meest persoonlijke werk met 7 Oscarnominaties.

Het programma:
10:30 - The Worst Person in the World
12:50 - Pauze
13:50 - Flee
16:00 - Belfast
17:50 - Einde​ 

 

Trailers en Foto's

3 video's
2 stills