Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

One After 909: Live tribute to The Beatles
Release: 2017

One After 909: Live tribute to The Beatles

One After 909: Live tribute to The Beatles
  • Tijdsduur 120 minuten
  • Projectie 2D
  • Specials Pathé Music
  • Genre Muziek
  • Kijkwijzer
    • Alle leeftijden

Op 30 januari 1969 speelden The Beatles hun allerlaatste concert op het dak van het hoofdkantoor van Apple Inc., Savile Row 3 te London. De band speelde een set van 42 minuten, voordat de politie vroeg om het volume te temperen. Dit was de laatste keer dat The Beatles live te zien waren.

Ter viering van het 50-jarig bestaan van het album Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band speelt ‘One After 909’ dit eenmalige rooftopconcert op het dak van Cinemec Utrecht.

One After 909 heeft een gevarieerd maar pakkend programma in elkaar gezet voor dit bijzondere evenement: niet alleen een groot gedeelte van de originele Rooftopconcert songs uit 1969, maar een avondvullend programma!

In het eerste gedeelte zal de band als Fab4 songs ten gehore brengen die het originele viertal wereldwijd heeft vertolkt. Na de pauze zal de band versterkt worden door (een) blazers-sectie en pianist: The Blue Meanies, zodat songs van de albums Sgt. Pepper en Magical Mystery Tour, die The Beatles zelf nooit live ten gehore hebben gebracht, aan bod komen.

Posters

Foto's

}