Pathé Privé

Pathé introduceert Pathé Privé, de mogelijkheid om in je eigen bioscoopzaal met een select gezelschap samen een film naar keuze te bekijken. Bij je bezoek ontvang je popcorn en een frisdrank naar keuze.

Pathé Privé is al mogelijk vanaf €445,- (exclusief BTW) gebaseerd op 30 personen in een eigen zaal. Afhankelijk van de locatie is dit aantal eventueel aan te passen.

Pathé Privé kan vooraf aangevraagd worden middels het aanvraagformulier. Let op: het volledig ingevulde aanvraagformulier dient uiterlijk 2 weken voor de gewenste bezoekdatum bij Pathé binnen zijn. Na goed ontvangst van een volledig ingevuld aanvraagformulier, wordt de beschikbaarheid van de Pathé bioscoop en de film nagegaan en bevestigd. Voor Pathé Privé geldt een 100% vooruitbetaling middels een factuur.

Naar aanleiding van de nieuwe opgelegde maatregelen vanuit de overheid hanteren we vanaf zaterdag 25 september een toegangscheck voor bezoekers vanaf 13 jaar. De toegang tot de bioscoop voor jou en je medebezoekers zal vanaf zaterdag 25 september alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop.

Pathetuschinski Zaal2g