Navigatie overslaan

Pathé

PATHÉ IMAXNu in Pathé IMAX

Dracula Untold (2014)

Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals) speelt de hoofdrol in Dracula Untold, het verhaal over de man die Dracula werd

Fury (2014)

April, 1945. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft een keiharde sergeant van het Amerikaanse leger, Wardaddy (Brad Pitt), de leiding over een vijfkoppige crew


IMAX is Believing

IMAX zaal

IMAX is werelds' meest indrukwekkende en overweldigende filmbeleving. IMAX brengt je op plaatsen waarvan je alleen hebt durven dromen. Bij IMAX geloof je dat je zelf in de film zit. IMAX neemt je mee in de wereld van films zoals die van Avatar en Mission Impossible - Ghost Protocol.

Meer dan 700 miljoen mensen over de wereld zijn betoverd door de kracht en schoonheid van The IMAX Experience.

IMAX-films kun je in Nederland alleen beleven bij Pathé Arena Amsterdam, Pathé Spuimark Den Haag, Pathé Tilburg, Pathé Schouwburgplein Rotterdam en Pathé Eindhoven.

Ervaar IMAX

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.

 

IMAX Techniek

IMAX zaal De technologie maakt 'The IMAX experience' zo uniek en overweldigend. Bij IMAX zie je supergrote beelden van opvallende helderheid. Het geluid is zo imposant en indringend dat je het kunt voelen. De gigantische projectieschermen zijn uniek en zelfs de zaal is speciaal voor IMAX ontworpen. Alle toegepaste technologie is state of the art. En zo werkt het...

Lees meer

IMAX 3D

De IMAX-camera
Sommige films bevatten beelden met extreem veel detail, die met speciale IMAX-camera's zijn gefilmd. De IMAX-camera heeft een van de hoogste resoluties van alle camera's ter wereld. Door gelijktijdig afzonderlijke beelden voor het linker- en rechteroog vast te leggen op twee films van 65 mm breed - een voor elk oog - kan de IMAX-camera spectaculaire beelden met hoge resolutie filmen. IMAX heeft momenteel een digitale IMAX-camera in ontwikkeling.

Lees meer


Pathé Unlimited Card houders betalen € 2,50 toeslag voor IMAX-voorstellingen en € 5,- voor IMAX 3D-voorstellingen. Houders van de Pathé Unlimited Card Gold betalen geen toeslag voor IMAX-voorstellingen. Waarom toeslag?

 

Binnenkort bij Pathé IMAX

Interstellar

Verwacht: 6 november 2014

Onze tijd op aarde lijkt voorbij, dus begint een groep ...

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Verwacht: 10 december 2014

The Hobbit: The Battle of the Five Armies is het epische slot van de ...

The Avengers: Age of Ultron

Verwacht: 23 april 2015

Star Wars: Episode Vll

Verwacht: 18 december 2015