De nieuwe Winnie de Poeh film - nu bij Pathé

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh (Christopher Robin in de originele versie) draait nu bij Pathé!

Deze film vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt.
 
Tickets Nederlandse versie Tickets Originele versie

Winactie: op avontuur met Winnie, Alice en Scrooge

Houd je van avontuur? Dan is deze rondreis met kinderen naar Engeland echt jouw ‘cup of tea’.

Je ontdekt alles wat Zuid-Engeland zo fascinerend maakt. Van Alice in Wonderland tot Winnie de Poeh. Van kastelen tot krijtrotsen. Varen door middeleeuws Canterbury. Draaien in de London Eye, een reuzenrad, hoog boven de stad!

Klim aan boord van het beroemdste zeilschip ter wereld, de HMS Victory, in Portsmouth. Of ga je liever naar de haaien in het Sea Life Centre van Brighton? Een wandeling door het echte Honderd Bunderbos en over het beroemde Poeh-bruggetje in Ashdown Forest mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Inbegrepen
  • 7x overnachting in een standaard stacaravan in vakantiepark Allhallows en vakantiepark Churchfarm (of vergelijkbaar) voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • retourovertocht Duinkerken - Dover voor 1 auto
  • verbruik van elektriciteit, eindschoonmaak, bedlinnen en entertainmentpas
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)
  • 1x boek Alice in Wonderland
  • 1x Kidsgids Engeland

Klik hier voor meer informatie over de rondreis door Zuid-Engeland, mogelijk gemaakt door Pharos Reizen!

Doe mee met de quiz

Heb jij genoeg kennis van Winnie de Poeh in huis om kans te maken op deze fantastische reis? Doe mee met deze korte quiz!