Feel like a moviestar

Wat is Pathé VIP?

Bij Pathé VIP word je verwelkomd als een echte filmster!
Je ondergaat een compleet nieuwe bioscoopervaring. Pathé VIP kun je beleven in Pathé Breda en Pathé Eindhoven. Nieuwsgierig? Kijk hieronder bij jouw bioscoop voor meer informatie!

Pathé VIP Breda

Pathé VIP Breda is een stijlvolle plek om je bezoek aan de bioscoop goed te beginnen èn eindigen! 

Je zorgt er voor dat je al een half uur vóór aanvang van de film in de VIP lounge bent. Je wordt ontvangen door het Pathé VIP team in de VIP lounge met een welkomstdrankje, je jas wordt opgehangen en je kunt plaatsnemen in de Pathé VIP lounge. Na het welkomstdrankje kun je uit het VIP assortiment twee consumpties kiezen om mee te nemen naar de bioscoopzaal. In de bioscoopzaal kun je plaatsnemen in een ontspannende Relax Seat. Na afloop van de film kun je met andere VIP bezoekers nog even na kletsen onder het genot van diverse bieren van de tap, heerlijke wijnen maar bijvoorbeeld ook een gin-Tonic of een borrelplankje.

Tarieven Pathé VIP Breda
Actuele films Pathé Breda
image

Pathé VIP Eindhoven

Vanaf een uur voor aanvang van de film word je bij Pathé VIP in Eindhoven ontvangen in een exclusieve lounge. Je jas wordt opgehangen in de bewaakte garderobe en je krijgt een heerlijk welkomstdrankje. In de schitterende VIP lounge kun je genieten van luxe hapjes en drankjes. Bovendien mag je ook iets lekkers meenemen voor bij de film. In de zaal mag je plaatsnemen op de comfortabele en luxe VIP seats.

Met Pathé VIP ben je verzekerd van de persoonlijke service van onze VIP medewerkers. Zorg er wel voor dat je een uur voor aanvang van de film aanwezig bent, zodat je lekker ontspannen de zaal in kan gaan.

Tarieven Pathé VIP Eindhoven
Actuele films Pathé Eindhoven
 
image