Feel like a moviestar

Wat is Pathé VIP?

Bij Pathé VIP word je verwelkomd als een echte filmster!
Je ondergaat een compleet nieuwe bioscoopervaring. Pathé VIP kun je beleven in Pathé Breda en Pathé Eindhoven. Nieuwsgierig? Kijk hieronder bij jouw bioscoop voor meer informatie!

DRANKJE DOEN VOOR EN/OF NA DE FILM?

Dat kan in de stijlvolle VIP lounge bij Pathé Breda. Bestel je drankje aan de bar en neem plaats in de gezellige VIP lounge, om te borrelen voor de film, of even na te kletsen na de film. Pathé Breda serveert diverse warme dranken, Gin Tonic, bieren van de tap, en je kunt er ook terecht voor een borrelplankje.

PATHÉ VIP BREDA

Wil je nog steeds het vertrouwde Pathé VIP arrangement bestellen?Dat kan voor €12,00 aan de kassa: Je kunt met het VIP arrangement makkelijk gratis je jas ophangen in de garderobe, krijgt een welkomstdrankje en iets lekkers er bij, en je kunt 2 consumpties uit het VIP assortiment uitkiezen om mee te nemen naar de zaal. (PUC 10,80 / PUC Gold 09:00)

De VIP Lounge in Breda is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 24:00 uur.

Actuele films Pathé Breda
image

Pathé VIP Eindhoven

Vanaf een uur voor aanvang van de film word je bij Pathé VIP in Eindhoven ontvangen in een exclusieve lounge. Je jas wordt opgehangen in de bewaakte garderobe en je krijgt een heerlijk welkomstdrankje. In de schitterende VIP lounge kun je genieten van luxe hapjes en drankjes. Bovendien mag je ook iets lekkers meenemen voor bij de film. In de zaal mag je plaatsnemen op de comfortabele en luxe VIP seats.

Met Pathé VIP ben je verzekerd van de persoonlijke service van onze VIP medewerkers. Zorg er wel voor dat je een uur voor aanvang van de film aanwezig bent, zodat je lekker ontspannen de zaal in kan gaan.

Actuele films Pathé Eindhoven
 
image