Feel like a moviestar

Wat is Pathé VIP?

Bij Pathé VIP word je verwelkomd als een echte filmster!
Je ondergaat een compleet nieuwe bioscoopervaring. Pathé VIP kun je beleven in Pathé Breda, Pathé Eindhoven en Pathé Maastricht. Nieuwsgierig? Kijk hieronder bij jouw bioscoop voor meer informatie!

Pathé VIP Breda

Pathé VIP Breda is vernieuwd! Vanaf 5 april kun je weer gebruik maken van Pathé VIP.

Met Pathé VIP ervaar je een luxe avond uit! Je wordt hartelijk ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje, je hebt exclusieve toegang tot de VIP lounge en je kunt gebruik maken van de bewaakte garderobe. Daarnaast mag je een hapje en drankje uit het VIP assortiment meenemen naar de zaal, waar je plaats kan nemen op een comfortabele en luxe VIP Seat of een bankje. Gegarandeerd de beste plek!

Na de film kan er nog bijgepraat worden in de lounge onder het genot van een heerlijk biertje van de tap of andere lekkernijen uit het vernieuwde VIP assortiment. 

Meer informatie over Pathé VIP Breda
Actuele films Pathé Breda
image

Pathé VIP Eindhoven

Vanaf een uur voor aanvang van de film word je bij Pathé VIP in Eindhoven ontvangen in een exclusieve lounge. Je jas wordt opgehangen in de bewaakte garderobe en je krijgt een heerlijk welkomstdrankje. In de schitterende VIP lounge kun je genieten van luxe hapjes en drankjes. Bovendien mag je ook iets lekkers meenemen voor bij de film. In de zaal mag je plaatsnemen op de comfortabele en luxe VIP seats.

Met Pathé VIP ben je verzekerd van de persoonlijke service van onze VIP medewerkers. Zorg er wel voor dat je een uur voor aanvang van de film aanwezig bent, zodat je lekker ontspannen de zaal in kan gaan.

Meer informatie over Pathé VIP Eindhoven
Actuele films Pathé Eindhoven
 
image

Pathé VIP Maastricht

Als je een Pathé VIP ticket koopt, word je helemaal in de watten gelegd. Vanaf een uur voor aanvang van de film word je bij Pathé VIP in Maastricht ontvangen in een exclusieve lounge. Je jas wordt opgehangen in de bewaakte garderobe en je krijgt een heerlijk welkomstdrankje. In de schitterende VIP lounge kun je genieten van luxe hapjes en drankjes die bij de prijs van je ticket zijn inbegrepen.

Bovendien mag je ook iets lekkers meenemen voor bij de film. In de zaal mag je plaatsnemen op de comfortabele, luxe VIP seats. Zorg er wel voor dat je een uur voor aanvang van de film aanwezig bent, zodat je lekker ontspannen de zaal in kan gaan. 

Meer informatie over Pathé VIP Maastricht
Actuele films Pathé Maastricht
 
image