DE BESTE STOEL EN EEN HAPJE EN DRANKJE NAAR KEUZE

In verband met de coronamaatregelen kunnen we geen hapje en drankje aanbieden, maar kun je tijdelijk zonder toeslag op de luxe Top Deal Seats zitten.

 

PATHÉ TOP DEAL IN TILBURG

Heb jij de Pathé Top Deal al geprobeerd? Voor slechts € 7,25 extra* op je ticketprijs heb je keuze uit een hapje en drankje en zit je op de ‘top seat’ in de zaal.

De ‘top seat’ is de beste stoel in de zaal; je zit achterin op een lederen stoel of love seat met meer beenruimte en comfort.

Een unieke deal waarmee je extra voordelig in Pathé Tilburg van de film kan genieten. Zo is je filmuitje helemaal compleet!
Daarnaast heb je ook exclusief toegang tot de top foyer waar je voor de film gezellig even kan zitten.

PATHÉ TOP DEAL IS ER VOOR IEDEREEN

Iedereen kan gebruik maken van de Pathé Top Deal. Je betaalt slechts € 7,25 extra op je ticketprijs. Voor kinderen kun je ook kiezen voor een Pathé Top Deal met een Pathé Kids Combo (popcorn, drankje, snoepje en speeltje). In dat geval betaal je slechts € 4,50 extra*.

PATHÉ TOP DEAL OP EEN RIJ

  • € 7,25 extra op ticketprijs
  • € 4,50 extra op Pathé Kinderticket met Pathé Kids Combo
  • € 6,50 extra voor Unlimited en € 5,40 extra voor Unlimited Gold abonnees
*Genoemde prijzen zijn voor reguliere filmvoorstellingen

Bij bepaalde evenementen en specials kun je tegen een toeslag van € 7,25 bovenop de ticketprijs van het evenement/special van Pathé Top Deal gebruik maken.

Tickets voor Pathé Top Deal kunnen via de website, via de Pathé app of aan de kassa gekocht worden. Pathé Unlimited (Gold) abonnees betalen de toeslag in de bioscoop.

Tot gauw!

Actuele films Pathé Tilburg