Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Opera Encore

Pathé Opera Encore

Pathé Opera Encore

Pathé Opera Encore

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, nogmaals te zien bij Pathé.

Wilt u de voorstellingen van het afgelopen Pathé zomer Opera seizoen nog eens aanschouwen of heeft u er één gemist? Koop dan nu uw tickets voor The Metropolitan Opera Encore.

De encore voorstellingen zijn te zien in diverse theaters als Pathé Buitenhof (Den Haag), Pathé Groningen en Pathé Tuschinski (Amsterdam).
 

Over The Metropolitan Opera bij Pathé

Pathé Opera is inmiddels een begrip. De live-registraties van beroemde operavoorstellingen in The Metropolitan Opera zijn elke keer weer een unieke belevenis. Dankzij de perfecte beeld- en geluids- kwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums.


Klik hier voor meer informatie en data van de live voorstellingen van The Metropolitan Opera bij Pathé.
 

Programma 2016 - 2017

Madama Butterfly (Puccini)

Madama Butterfly (Puccini)

Deze adembenemende productie over het Japanse meisje Butterfly, die verliefd wordt op een Amerikaanse man, van Anthony Minghella kan al sinds de première in 2006 op enthousiaste zalen rekenen.

Tijden en tickets

Manon Lescaut (Puccini)

Manon Lescaut (Puccini)

Het Met-theater ontploft bijna als sopraan Kristine Opolais en tenor Jonas Kaufmann hun duet zingen in Puccini’s gepassioneerde liefdesverhaal.

Tijden en tickets

Roberto Devereux (Donizetti)

Roberto Devereux (Donizetti)

Robert Devereux, graaf van Essex en lieveling van koningin Elizabeth I, wordt naar Ierland gestuurd om de opstandige Ierse bendeleiders te verslaan. Na een mislukte campagne keert hij terug naar Engeland, waar zijn falen als desertie wordt gezien.

Tijden en tickets

Elektra (Strauss)

Elektra (Strauss)

Elektra treurt over haar vader Agamemnon die door haar moeder, koningin Clytaemnestra vermoord is. Ze zal niet rusten voordat ze wraak heeft kunnen nemen.

Tijden en tickets

Turandot (Puccini)

Turandot (Puccini)

Een verhaal dat zich afspeelt in het oude China. Buiten het keizerlijk paleis leest een mandarijn een bevel voor aan de menigte: de prins die met prinses Turandot wil trouwen, moet drie raadsels oplossen. Slaagt hij daar niet in, dan moet hij sterven.

Koop tickets voor 15 februari