Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Pathé DOCS

Pathé Pathé DOCS

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven

Earth, Supersize Me en het oscarwinnende Bowling for Columbine vormen het onomstotelijke bewijs: documentaires zijn populairder dan ooit. Met het nieuwe concept Pathé DOCS geeft Pathé vanaf november 2009 dan ook gehoor aan de toenemende belangstelling voor films die 'daadwerkelijk ergens over gaan.'

Met Pathé DOCS gaat Pathé verder dan het vertonen van documentaires alleen. Pathé DOCS creëert een platform voor allerlei documentairegenres: van nature tot wetenschappelijk en sociaal-maatschappelijk.


Houd mij op de hoogte
Met Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Opera of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.
Houd mij op de hoogte

An Inconvenient Truth 2

Het klimaat verandert, de waarheid niet.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Earth: One Amazing Day

Earth: Een onvergetelijke dag is het langverwachte vervolg op de geprezen BBC-documentaire Earth uit 2007.

18 jan 2018

Wild (2017)

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn.

1 feb 2018

Wonders Of The Sea

In de natuurfilm Wonders of the Sea zie je de meest spectaculaire 3D beelden diep in de oceaan.

21 dec 2017