DOCS

Pathé DOCS

DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven

Earth, Supersize Me en het oscarwinnende Bowling for Columbine vormen het onomstotelijke bewijs: documentaires zijn populairder dan ooit. Met het nieuwe concept Pathé DOCS geeft Pathé vanaf november 2009 dan ook gehoor aan de toenemende belangstelling voor films die 'daadwerkelijk ergens over gaan.'

Met Pathé DOCS gaat Pathé verder dan het vertonen van documentaires alleen. Pathé DOCS creëert een platform voor allerlei documentairegenres: van nature tot wetenschappelijk en sociaal-maatschappelijk.


Houd mij op de hoogte
Met Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Opera of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.
Houd mij op de hoogte

De Wilde Stad

Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Wild

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Escher – Het Oneindige Zoeken

Escher’s persoonlijke documenten zoals brieven en dagboeken geven een prachtig beeld van wie hij was, wat hij dacht, voelde en waar hij naar op zoek was.

Tijden en tickets

Klanken van Oorsprong

De swingende film is een mozaïek van verhalen van verschillende generaties Nederlands-Indische muzikanten, zoals Anneke Gronlöh, Boudewijn de Groot, Riem de Wolff (Blue Diamonds), Ernst Jansz en Liesbeth List.

Tijden en tickets

Maria By Callas

De documentaire Maria By Callas vertelt het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazanges Maria Callas aan de hand van nooit eerder vertoonde video’s en foto's.

13 sep 2018