Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Pathé DOCS

Pathé DOCS

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven

Earth, Supersize Me en het oscarwinnende Bowling for Columbine vormen het onomstotelijke bewijs: documentaires zijn populairder dan ooit. Met het nieuwe concept Pathé DOCS geeft Pathé vanaf november 2009 dan ook gehoor aan de toenemende belangstelling voor films die 'daadwerkelijk ergens over gaan.'

Met Pathé DOCS gaat Pathé verder dan het vertonen van documentaires alleen. Pathé DOCS creëert een platform voor allerlei documentairegenres: van nature tot wetenschappelijk en sociaal-maatschappelijk.


Houd mij op de hoogte
Met Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Opera of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.
Houd mij op de hoogte

I Am Not Your Negro

De documentaire is een reis door de zwarte geschiedenis die de Burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het huidige #BlackLivesMatter.

Klik op een stad voor tijden en tickets

John Le Carré - An Evening with George Smiley

John Le Carré, één van ’s wereld’s bekendste schrijvers deelt de geheime achter zjin meest bekende boekpersonage.

Koop tickets voor 07 september

March Of The Penguins 2

In March of the Penguins 2 keert regisseur Luc Jacquet terug met een even verbluffend vervolg, en voert de kijker met behulp van drones en onderwatercamera’s mee naar onherbergzame plekken op Antartica.

Tijden en tickets

Buena Vista Social Club: Adios

In de documentaire Buena Vista Social Club: Adios kijken de bandleden terug op de bijzondere jaren en vertellen ze hun persoonlijke verhalen waar nog altijd de passie vanaf spat.

29 jun 2017

An Inconvenient Truth 2

Het klimaat verandert, de waarheid niet.

5 okt 2017

Walk With Me

Walk With Me is een prachtig vormgegeven, meditatieve film over de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh.

28 sep 2017