Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé DOCS

Pathé DOCS

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven.

Earth, Supersize Me en het oscarwinnende Bowling for Columbine vormen het onomstotelijke bewijs: documentaires zijn populairder dan ooit. Met het nieuwe concept Pathé DOCS geeft Pathé vanaf november 2009 dan ook gehoor aan de toenemende belangstelling voor films die 'daadwerkelijk ergens over gaan.'

Met Pathé DOCS gaat Pathé verder dan het vertonen van documentaires alleen. Pathé DOCS creëert een platform voor allerlei documentairegenres: van nature tot wetenschappelijk en sociaal-maatschappelijk.

Oasis: Supersonic

Oasis: Supersonic (naar de titel van de eerste single, Supersonic) volgt de ongelofelijke reis van Oasis vanaf 1991 als Noel Gallagher zich aansluit bij het bandje van zijn broer Liam tot het bittere einde van de supergroep uit Manchester in 2009.

6 okt 2016

John Jansen

De Bredase oud-topcrimineel John Jansen praat voor het eerst publiekelijk over zijn indrukwekkende criminele verleden.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Dior and I

In Dior and I krijgen we een uniek inkijkje in de doorgaans gesloten wereld van Modehuis Christian Dior.

9 jul 2015

Les Saisons

Les Laisons is een gevoelig en ongekend epos over de lange en tumultueuze gezamenlijke geschiedenis die mens en dier bindt.

15 dec 2016