Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé DOCS

Pathé DOCS

Pathé DOCS

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven.

Earth, Supersize Me en het oscarwinnende Bowling for Columbine vormen het onomstotelijke bewijs: documentaires zijn populairder dan ooit. Met het nieuwe concept Pathé DOCS geeft Pathé vanaf november 2009 dan ook gehoor aan de toenemende belangstelling voor films die 'daadwerkelijk ergens over gaan.'

Met Pathé DOCS gaat Pathé verder dan het vertonen van documentaires alleen. Pathé DOCS creëert een platform voor allerlei documentairegenres: van nature tot wetenschappelijk en sociaal-maatschappelijk.

Programma 2016 - 2017

Louis Theroux: My Scientology Movie

Louis Theroux: My Scientology Movie

De documentaire My Scientology Movie van Oscar winnend producent Simon Chinn (Searching for Sugar Man, Man on Wire), vol komische momenten en onverwachte verwikkelingen, is daardoor nog vreemder dan fictie.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Noma - My Perfect Storm

Noma - My Perfect Storm

Het verhaal van de chef die een culinaire revolutie ontketende in de gastronomische wereld.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Steve McQueen: The Man and Le Mans

Steve McQueen: The Man and Le Mans

Steve McQueen behoeft nauwelijks introductie. De hoofdrolspeler uit klassieke Hollywoodhits als 'The Getaway', 'Bullitt' en 'Papillon' werd niet enkel één van de best betaalde acteurs in Hollywood maar ook een stijlicoon.

Tijden en tickets

Ants On A Shrimp

Ants On A Shrimp

Ants on a Shrimp is een unieke en spannende fooddocumentaire over één van de, volgens Time Magazine, meest invloedrijke mensen ter wereld die samen met zijn team het grootste culinaire experiment uit zijn leven aangaat.

1 sep 2016