Onderwijs op 1,5 meter afstand

Bij Pathé kunnen we de ruimte bieden om leerlingen van het voorgezet onderwijs, mbo en hoger onderwijs op 1,5 meter afstand van elkaar les te geven. Ook nu we gesloten zijn zetten we onze bioscopen in voor allerlei maatschappelijke doeleinden. Veel scholen maken dan ook gebruik van ons aanbod.

Hoort jouw school daar ook bij?
Neem contact op met school@pathe.nl en informeer naar de mogelijkheden!

Leerlingen onderdompelen in de veelzijdige wereld van film? Pathé biedt zowel voor de fun als op educatief een breed aanbod voor scholen, vanaf 6,- per persoon.  U bent op alle dagen van de week, zowel in de ochtend als in de middag, van harte welkom.

Educatief

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. We groeien op met beelden, het is tegenwoordig haast dé manier waarop wij met elkaar communiceren. Zo creëren we een beeld van ons zelf en de wereld om ons heen. Maar wat zie je nou écht als je naar een film, videoclips, instastories en series kijkt? Kom film kijken bij Pathé en praat er over in de klas.

Voor het voortgezet onderwijs is er een aanbod aan films die aansluiten op een maatschappelijk onderwerp. Voor de volgende onderwerpen zijn er al een aantal aansluitende films: 
  • Milieu
  • Maatschappij
  • Media & identiteit
U kunt ook zelf een thema aanvragen en dan kijken wij samen met u naar een passende film. 
Neem contact op
[image]

Verschillende acties

Het hele jaar door werkt Pathé samen met verschillende partijen die het mogelijk maken om mooie acties voor middelbare scholen aan te kunnen bieden. Dit kan zowel voor educatieve doeleinden zijn als voor de fun. Neem een kijkje op de schoolpagina om het huidige aanbod te bekijken.

Fun

Alleen voor de gezelligheid met uw hele klas of school naar de film? Dat kan natuurlijk ook met het speciale schooltarief. Bekijk het overzicht met actuele en verwachte films via de knoppen onder aan deze pagina of neem contact met ons op.

Kosten

Voor scholen geldt een speciaal tarief van €6,00* in de ochtend en €7,00* in de middag. Het is tevens mogelijk uw bioscoopbezoek te betalen met de cultuurkaart / het CJP pas tegoed. *Prijs is geldig voor een 2D film exclusief toeslagen.