Je groep 8 musical of diploma uitreiking op het grote doek?

Waar kan dat beter dan in de bioscoop? Ook een diploma-uitreiking kan op 1,5 meter afstand georganiseerd worden in onze bioscoopzalen, met of zonder gebruik van het filmdoek. Uiteraard is er voldoende ruimte om alle maatregelen in acht te nemen, zodat het een veilig uitje is voor iedereen. 
Neem contact op met school@pathe.nl en informeer naar de mogelijkheden!

Leerlingen onderdompelen in de veelzijdige wereld van film? Pathé biedt zowel voor de fun als op educatief een breed aanbod voor scholen, vanaf 6,- per persoon.  U bent op alle dagen van de week, zowel in de ochtend als in de middag, van harte welkom.

EDUCATIEF

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. We groeien op met beelden, het is tegenwoordig haast dé manier waarop wij met elkaar communiceren. Zo creëren we een beeld van ons zelf en de wereld om ons heen. Maar wat zie je nou écht als je naar een film, videoclips, instastories en series kijkt? Kom film kijken bij Pathé en praat er over in de klas.

Films met lesmateriaal

Rondom verschillende thema’s biedt Pathé films met aansluitend lesmateriaal. Het gaat onder andere om de volgende thema’s: NATUUR , IDENTITEIT, FAMILIE en MAATSCHAPPIJ. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lesmateriaal over de geschiedenis van film

Speciaal voor groep 7 & 8 is er lesmateriaal ontwikkeld over de geschiedenis van film. Dit is inclusief een digitale les en natuurlijk een docentenhandleiding. Klik op de button om deze gratis te bestellen.

Bestellen

Fun

Alleen voor de gezelligheid met uw hele klas of school naar de film? Dat kan natuurlijk ook met het speciale schooltarief. Bekijk het overzicht met actuele en verwachte films via de knoppen onder aan deze pagina of neem contact met ons op.

Kosten

Voor scholen geldt een speciaal tarief van €6,00* in de ochtend en €7,00* in de middag. *Prijs is geldig voor een 2D film exclusief toeslagen

Neem contact op
[image]