Win tickets voor de rode loper première van Singel 39

Heb jij altijd al een glamorous black tie première met échte sterren willen bijwonen? Dit is je kans! Wij mogen vijf All Stars members blij maken met kaarten voor de exclusieve première van Singel 39, de nieuwe feelgood-film van de makers van Soof met Lies Visschedijk, Eva van de Wijdeven en Waldemar Torenstra.

Als All Stars member kun jij al op 6 mei samen met een vriend of vriendin bij Pathé Tuschinski genieten van deze ontroerende film over liefde en vriendschap. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is aangeven met wie jij naar deze première toe zou willen gaan.
 
Programma:
Inloop: 19:30
Aanvang programma: 20:30
After party: 22:00 tot 23:30
Locatie: Pathé Tuschinksi Amsterdam
Dresscode: Black tie

Geef hieronder aan wie je mee zou willen nemen naar de première. De winnaars ontvangen op donderdag 2 mei bericht.
Voor deze winactie gelden onze actievoorwaarden.
 
 
 

Over de film

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap.

Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.