Win exclusieve premièrekaarten voor Pokémon Detective Pikachu

Kan jij ook niet wachten op de allereerste live-action Pokémon film? De actiekomedie Pokémon Detective Pikachu draait vanaf 8 mei bij Pathé, maar jij maakt kans om de film samen met één vriend of vriendin al op 6 mei te zien. Als All Stars member maak jij namelijk kans op exclusieve kaarten voor de Nederlandse première van Pokémon Detective Pikachu in Pathé Arena
 
Programma:
Datum: maandag 6 mei
Locatie: Pathé Arena
Inloop: 19:00 uur
Aanvang film: 19:30 uur
Borrel: 21:15 uur

Geef hieronder aan wie je mee zou willen nemen naar de première. De winnaars ontvangen op donderdag 2 mei bericht.
Voor deze winactie gelden onze actievoorwaarden.  
 
 

Over de film

In een wereld waar mensen Pokémons verzamelen om te vechten, komt een jongen een intelligente pratende Pikachu tegen die heel graag detective wil worden. De eerste live-action film van één van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, met niemand minder dan Ryan Reynolds als Pikachu.

In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader; Detective Pikachu, een schattige, hilarische super detective/grappenmaker die zelfs voor zichzelf nog een verwarring is. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen.