IEDERE DAG EEN FILM CADEAU VOOR THUIS

Om het leven van alle filmliefhebbers die nu thuiszitten een stukje leuker te maken, trakteren Pathé en Pathé Thuis vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april alle Nederlanders iedere dag op een film. Popcorn erbij en ontspannen maar!

Iedere ochtend om 09.00 uur wordt via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis een unieke code gedeeld die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is. Met deze code kan de film van de dag worden bekeken via Pathé Thuis. Er is voor iedere filmliefhebber wat wils! Alle type genres zullen aan bod komen. Alle thuiszitters kunnen de komende weken genieten van romcoms en actie tot thrillers en familiefilms.

Hoe gebruik je de code?

Voer de code in via www.pathe-thuis.nl/kado en klik op ‘Inwisselen’
  1. Klik op ‘Bekijk film’ – klik op ‘Kijk vanaf €0,-‘
  2. Kies huur HD of SD
  3. Start direct de film of Kijk ‘m later.

Later kijken? Kies ‘Kijk later’ en de film staat 30 dagen in je account. Op het moment dat je de film afspeelt gaan de 48 uur in.

Let op: de code is elke dag te vinden in de Stories op de Facebook en Instagram van Pathé. De Stories zijn te vinden op het profiel van Pathé's Facebook en Instragram. Zodra je hier op het Pathé logo klikt verschijnt de Story met de Pathé Thuis code. Je ontvangt de Pathé Thuis code niet per mail.