PATHÉ TRAKTEERT KIDS: TWEE WEKEN LANG ELKE DAG EEN KINDERFILM CADEAU

Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag een kinderfilm op Pathé Thuis. Deze keer is de actie speciaal voor kinderen en hun ouders, nadat dinsdag werd aangekondigd dat zij t/m 24 januari niet naar school kunnen. Pathé Thuis selecteerde samen met Cinekid veertien films, zoals De Kleine Vampier en Sing Song, die vanaf vandaag elke dag worden getrakteerd via Pathé Thuis. Veel kijkplezier! 

In de komende twee weken wordt elke ochtend om 09:00 uur wordt via de social media kanalen van Pathé en Pathé Thuis aangekondigd welke film getrakteerd wordt. De film is alleen die dag beschikbaar om te huren. De actie loopt van donderdag 14 januari tot en met donderdag 27 januari.

Hoe bekijk je de film?
1.   Log in via https://www.pathe-thuis.nl/ met je Pathé Thuis account of maak een account aan.
2.   Klik op ‘Bekijk film’ – klik op ‘Kijk vanaf €0,-‘
3.   Kies huur HD of SD
4.   Start direct de film of Kijk ‘m later.
Later kijken? Kies ‘Kijk later’ en de film blijft 30 dagen actief in jouw account.

De titels worden dagelijks om 09.00 uur gedeeld via onze Stories op Facebook en Instagram (en via Pathé Thuis en Cinekid). De titels zijn dezelfde dag tot 23.59 te downloaden. Een film blijft 30 dagen in je account staan. Na het starten van de film heb je 48 uur om de film te bekijken. Ben je te laat? Helaas, morgen weer een nieuwe film!