OPENING NIEUWE BIOSCOOP NAJAAR 2021


Momenteel wordt er hard gebouwd aan de nieuwe bioscoop aan het Ruiterskwartier. De hypermoderne bioscoop krijgt 7 zalen en wordt in alle zalen voorzien van de verstelbare en comfortabele Pathé Relax Seats. De opening van Pathé Leeuwarden staat gepland voor het najaar van 2021.

Beste beeld, geluid en comfort voor iedereen

De locatie van de nieuwe Pathé Leeuwarden aan het Ruiterskwartier tussen de Stadsschouwburg De Harmonie en het Gerechtshof is centraal gelegen in Leeuwarden. Het theater krijgt, verdeeld over twee verdiepingen, zeven zalen met in totaal 634 stoelen. De nieuwe bioscoop komt tegemoet aan de wensen van alle bioscoopbezoekers. Zo zijn het gebouw en alle zalen rolstoeltoegankelijk. Het comfort wordt optimaal met de Pathé Relax Seats. De zalen, het geluid en de filmdoeken worden voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van beeld en geluid. De bioscoop zal een breed aanbod aan films en speciale voorstellingen vertonen, en heeft ruimte voor evenementen en specials zoals de Kleuterbios en Ladies Nights. Ook zijn er voorzieningen aanwezig voor congressen en presentaties.

Relax Seats

De Relax Seat is elektrisch verstelbaar met een knopje waarmee je de rugleuning en voetenbank kan instellen naar je favoriete stand. Bovendien is iedere stoel voorzien van een tafeltje waar je makkelijk een hapje en/of drankje op kan plaatsen. Elke zaal met het ‘Relax Seat’ concept is zo opgebouwd dat je vanaf iedere stoel perfect zicht hebt op het scherm.

Drinks & Bites

Ook aan de foodies is gedacht. Het aanbod van de shop voor eten en drinken van de nieuwe bioscoop wordt uitgebreid met speciale popcorn smaken en gezonde snacks, zoals onder andere vers fruit, sushi, wraps en vers gesneden groenten met dips. Ook kun je straks een Swirl’s ijsje maken en kun jij je eigen favoriete smaak frisdrank creëren met de Coca-Cola Freestyle. Voor de liefhebbers van warme dranken is er een self-service koffieconcept van Starbucks. 

 
[image]