PATHÉ IS TIJDELIJK GESLOTEN

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. We respecteren daarom de maatregelen die nu opgedragen worden vanuit de overheid en RIVM. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de overheid maandag 23 maart verdere maatregelen bekend gemaakt. Evenementen en groepsvorming met meer dan 3 personen zijn tot 1 juni verboden. Wij verwachten dat al onze Pathé en Euroscoop bioscopen tot 1 juni dicht moeten blijven.

De (online) tickets die al aangekocht zijn voor de komende periode, worden geannuleerd en het aankoopbedrag hiervan wordt teruggestort. Dit bedrag staat binnen drie werkdagen terug op rekening van de aankoop. 

Natuurlijk laten we onze Unlimited abonnees niet in de steek. We willen je compenseren voor de periode waarin je niet naar de bioscoop kunt. Voor de maand mei pauzeren we je abonnement, tenzij je aangeeft dat je liever een Giftcard ontvangt.

Alle vouchers die verlopen tussen 15 maart en 31 mei zullen automatisch met 3 maanden na de verloopdatum worden verlengd. Deze kun je op een later moment bij Pathé gebruiken.

Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie. Daar laten we je weten wanneer onze deuren weer open gaan. 

Stay safe, pas goed op elkaar!