PLAN JE BEZOEK

 

We zijn blij je weer in onze bioscopen te mogen verwelkomen! 

Naar aanleiding van de nieuwe opgelegde maatregelen vanuit de overheid hanteren we vanaf zaterdag 25 september een toegangscheck voor bezoekers vanaf 13 jaar. De toegang tot de bioscoop voor jou en je medebezoekers zal vanaf zaterdag 25 september alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop.

Als Unlimited abonnee is het indien gewenst mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Houd hiervoor je mail goed in de gaten.

Voor meer informatie over de CoronaCheck app, ga naar: Coronacheck.nl
Het Gele boekje geldt niet als toegangsbewijs.

Maatregelen tot en met 24 september

✔ Tickets kun je enkel online voorafgaand aan je bezoek kopen
✔ Samenstelling gezelschappen: er is geen
 beperking meer in de groepssamenstelling. Bij het kopen van een ticket wordt er voldoende afstand gehouden tot andere groepen. Wil je binnen je groepssamenstelling ook op 1,5 meter afstand zitten, koop dan je tickets in losse transacties.
✔ Er zijn diverse hygiënemaatregelen en iedereen kan overal 1,5 meter afstand houden van elkaar.

DE BELANGRIJKSTE MAATREGELEN:

  • Een mondkapje is niet meer verplicht in onze bioscopen. Het staat onze bezoekers en medewerkers uiteraard vrij een mondkapje te dragen.
  • Samenstelling gezelschappen: er is geen beperking meer in de groepssamenstelling. 
  • We hanteren alleen online ticketverkoop en online reserveringen, je kan online een zitplaats kiezen die ingericht is volgens de geldende coronamaatregelen.
  • Voorafgaand aan je bezoek is het niet nodig om een negatieve coronatest te laten zien, bezoekers doen wel een online gezondheidscheck.
  • De eet- en drinkgelegenheden zijn geopend tot de laatste voorstelling.
  • Er zijn diverse hygiënemaatregelen en iedereen kan overal 1,5 meter afstand houden van elkaar.
  • Na aanvang van de hoofdfilm wordt er geen toegang meer verleend.
  • Kun je onverwachts toch niet komen? Dan kun je gemakkelijk je ticket kostenloos annuleren via je Mijn Pathé account of via de Pathé klantenservice. 
  • Onze luchtventilatie voldoet aan de Wet & Regelgeving en zit ruim boven de wettelijke normen. De lucht in onze zalen wordt niet gerecirculeerd en wordt elke tien minuten volledig ververst.
Alle actuele films
 

Alle vouchers die verliepen tijdens de afgelopen lockdown (december 2020-juni 2021) zijn verlengd tot en met 15 december 2021. Staat er nog een oude datum op je voucher? Voeg hem dan toe in je Mijn Pathé account, zo zie je de nieuwe einddatum.

Veelgestelde vragen