LUCIA MARTHAS VOORSTELLINGEN BIJ PATHÉ


Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) is een onderwijsinstituut voor iedereen met talent. LMIPA richt zich op het drieluik van de performing arts: dans, acteren en zang.

Tijdens een stormachtige periode is het LMIPA toch gelukt om hun leerlingen en studenten onderwijs te blijven geven. Een eindpresentatie op de traditionele manier zat er voor het 30 jarig LMIPA dit jaar helaas niet in. Toch wilden ze dit jaar op een bijzondere manier afsluiten en hebben ze de lockdown periode gebruikt om samen met alle leerlingen en studenten iets bijzonders te creëren. Samen met het LMIPA worden deze bijzondere voorstellingen nu vertoond op het grote doek in de bioscoop! In Pathé Tuschinski in Amsterdam, Pathé Buitenhof in Den Haag, Pathé Groningen en Pathé Schouwburgplein in Rotterdam.

OVER LUCIA MARTHAS INSTITUTE FOR PERFORMING ARTS

LMIPA biedt drie opleidingsroutes: Hbo, Mbo en Vooropleiding en ze hebben een zeer uitgebreide recreatie afdeling. Onder de noemer Marthas Dans Klas (1 uurs lessen) of Marthas Plus Klas (2 of 3 uurs lessen) bieden zij een zeer divers lesprogramma aan voor alle leeftijden.

De Hbo-opleidingen wordt aangeboden onder de vlag van de Hanzehogeschool. In samenwerking met het Noorderpoort verzorgen zij de opleiding Mbo Dansleider/Dans en daarnaast hebben zij een grote Vooropleiding voor kinderen vanaf groep 3 t/m de middelbare school. (al dan niet in combinatie met geïntegreerd onderwijs) Dit jaar viert LMIPA dat ze 30 jaar een erkende Hbo opleiding zijn en hoewel ze niet op de traditionele manier hun Eindpresentatie konden realiseren presenteren zij vol trots de film Highlights! De leerlingen en studenten van het Instituut laten zien wat er op een creatieve manier allemaal nog mogelijk is geweest tijdens de lockdown periode.
 
Let op: de voorstellingen voor Lucia Marthas zijn opgedeeld in verschillende groepen. Bekijk het schema om te zien op welk tijdstip welke groep te zien zal zijn. Voorkom hierbij dat u tickets voor de verkeerde groep aanschaft. 
 

BEKIJK HET SCHEMA