Snel tickets kopen

Groepsreserveringen-  en arrangementen

Groepsreserveringen- en arrangementen

Online kunt u maximaal 8 soorten tickets met elkaar combineren. Ben je met meer dan 8 personen of wil je graag een arrangement boeken neem dan contact met ons op via events@pathe.nl

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om meerdere online transacties te voltooien om zo aan uw gewenst aantal tickets te komen. Kleinere gezelschappen adviseren wij om aan te sluiten bij de reguliere programmering en eventueel één van deze onderstaande arrangementen te reserveren. Deze zijn al vanaf € 15,50 per persoon te boeken. Voor meer informatie over zaalhuur en besloten filmvoorstellingen verwijzen wij u graag door naar Pathé Business.

Popcorn arrangement (vanaf 25 personen)
Maak je filmbeleving compleet met het popcorn arrangement. Iedereen ontvangt een popcorn (zout of zoet) met daarbij een petfles (0,5L) frisdrank naar keuze.

Borrel arrangement (vanaf 25 personen)
Geniet samen voor of na de film van een drankje met hapje in de foyer. Je kan de inhoud van het arrangement zelf samenstellen.

Diner arrangement (vanaf 9 personen)
Met een nabij gelegen restaurant heeft Pathé een speciaal bioscoop arrangement. Het arrangement bestaat uit een 3-gangen diner met daarbij een filmticket.

IMAX Experience
Bied je gasten de optimale filmbeleving met IMAX. IMAX bied je het absolute summum aan beeldformaat, geluid en digitale kwaliteit. Een scherm van maar liefst 22x14 meter, scherp tot op de laatste pixel en maar liefst 12.000 Watt aan de helderste surround sound creëren een overweldigende climax voor al uw zintuigen.

Alle bovenstaande arrangementen kunnen ook met Pathé IMAX gecombineerd worden.

De IMAX zalen vind je in Pathé Arena Amsterdam, Pathé Eindhoven, Pathé Schouwburgplein Rotterdam, Pathé Spuimarkt Den Haag, Pathé Arnhem en Pathé Tilburg.